"Mensenkennis is vaak belangrijker dan boekenwijsheid."

Abraham Lincoln

Vergroot je mensenkennis en neem leiderschap op je communicatie

De kwaliteit van jouw relaties bepalen de kwaliteit van je leven. In je werk is het ontzettend belangrijk de ander te begrijpen, tussen de regels door te lezen en te weten wat je moet doen met deze informatie als je vanuit verbinding, diepgang en betekenis met je collega’s en klanten wilt samenwerken. Op deze pagina vind je onze opleidingen gericht op Positief beïnvloeden, Mensen lezen, Impact maken en Verbinding. 

Positief beïnvloeden

Onze nr 1 opleiding!

In onze best verkochte opleiding leer je jezelf beter presenteren, de ander als een boek lezen en welke beïnvloedings-tools je kunt inzetten om de ander beter te begrijpen, te leiden en op een diepere laag verbinding en impact te maken.

 

Verbindend verkopen

Training

In deze training leer je in vijf stappen genaamd VOOOS hoe je vanuit verbinding jouw klanten nog beter kunt helpen. Het geeft je niet alleen meer mensenkennis en zelfvertrouwen, maar ook de tools om echt een verschil te maken.

Lichaamstaal in de klas

Unieke 2-daagse

In deze training leer je jouw uitstraling bewuster inzetten voor orde en goede sfeer. Je leert kinderen lezen, ook als ze de woorden missen en herkennen wat subtiele kenmerken zijn van spanning en uitsluitsel in een groep. Dit is een must have voor elke leraar.

Ik heb net de opleiding Positief beïnvloeden gedaan bij Anke. Ik heb deze gaan doen om meer communicatie vaardigheden te krijgen voor in mijn leidinggevende rol. Ik beveel de opleiding dan ook zeker aan aan andere leidinggevende omdat je er zoveel voor jezelf uit kan halen. Je gaat bewuster naar jezelf en andere kijken en ook zeker luisteren. Het is een mooie verrijking binnen mijn werk als leidinggevende, en ook op persoonlijk vlak.

Moniek Witjes

CS Supervisor, DSV Solutions

Ik heb meer respect voor de ander en kan nu beter in kaart brengen wat de ander wel of niet nodig heeft. Dit gaf direct resultaat in mijn huidige baan. Ik gebruik de kennis dagelijks en profiteer er van.

Sjoerd Reijmer

Operations Manager Forwarding & Transport, Seacon Logistics

“Ik heb meer kennis gekregen over het brein, drijfveren en wat clusters van uiterlijke kenmerken over mensen vertellen. Dit heeft me inzicht gegeven in gedragsstijlen, maar ook heel zeker in mezelf. Ik beveel deze opleiding aan, omdat het bijdraagt aan je professionele én je persoonlijke ontwikkeling”.

Judith Hendricks

Groepsleerkracht , Kerobei

VOOOS heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven en me geleerd de klant beter te begrijpen. Het heeft mij en mijn bedrijf laten groeien!

Kitty Slaats-Lommen

Eigenaar, Kitty's Hairdesign - De kleurspecialisten

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

2 + 6 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)