Verbinden met anderen Verbinding met jezelf

Face to Face

Opleidingen om anderen positief te beïnvloeden

Face, Body & Mind profiler

Opleiding

Leer hoe je met behulp van onbewust signalen vanuit verbinding de ander kunt motiveren, inspireren en onnodige weerstand kunt voorkomen.

MASTER FBM Profiler

Opleiding

Leer hoe je met behulp van subtiele signalen herkennen wat er echt in iemand speelt, ook als ze hier zelf niet bewust van zijn

VOOOS met je klant

Opleiding

Niet met trucjes, maar door kennis over Profiling, NLP en sales te combineren leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie kunt opbouwen en samenwerken. Deze opleiding wordt aangeboden met Drijfveerkracht.

Meer impact tijdens online meetings

Online training

We kunnen ons de online ontmoetingen niet meer wegdenken. Deze training brengt leert jou meer impact te maken door bewust aan de slag te gaan met non-verbale communicatie.

Persoonlijk leiderschap

Een persoonlijk profiel

Reading: 1 tot 1,5 uur

Je wilt weten wat er in je gezicht geschreven staat. Je wilt op zoek naar jouw blauwdruk om dingen te begrijpen, keuzes te maken en dat te doen waar je energie van krijgt, wat jezelf trots maakt.

In jouw gezicht staan alle antwoorden geschreven.

 

Dicht bij 't vuur

Training: 8 avonden

Wat brandt er in jou en wat verdient extra aandacht? In deze training gaan we aan de slag met de belangrijkste persoon in jouw leven en dat ben jezelf. Deze training is voor vrouwen die zo veel mogelijk uit het leven willen halen. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

Mensen lezen

Chinese Facereading

4 daagse Training

In deze training leer je leert o.a. de Chi lezen, rimpels, leefgebieden, blokkades, gezondheid en leeftijden duiden in het gezicht. Dit doe je met de oudste en meest toegepaste vorm van Facereading, namelijk de Chinese Facereading.

Bodyprofiling

Individuele Training

Leer hoe je aan uiterlijke vormen de drijfveren van anderen kunt aflezen zodat je ze beter begrijpt en kunt begeleiden. Leer ook welke vormen bij jou dominant zijn en hoe je deze in jouw voordeel kunt inzetten.

Kinderen lezen

Lichaamstaal in de klas

2 daagse Training

Ook als je op andere gebieden met kinderen werkt

Hoe kinderen zich voelen en hoe goed jouw boodschap overkomt is niet in woorden uit te drukken maar wel in emoties. Lichaamstaal is de taal van onze emoties. In deze training leer je subtiele signalen herkennen.

FBM profiling Kids

5 contactmomenten

In deze training leer je hoe je kinderen non-verbaal kunt lezen, spanning kunt voorkomen en nog beter op hun unieke kwaliteiten kunt inspelen.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

12 + 4 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57