Trainingen

Om vanuit verbinding betekenisvolle, energiegevende en authentieke relaties aan te gaan die niet alleen zorgen voor minder gedoe, maar ook voor meer groei en plezier! 

Met deze trainingen leer je mensen van A tot Z lezen. Van bewust & onbewust. Binnen en buiten de context.

Effectief communiceren en motiveren met nonverbale signalen

 Opleiding

Leer hoe je met behulp van onbewust signalen vanuit verbinding de ander kunt motiveren, inspireren en onnodige weerstand kunt voorkomen.

Profiling inzetten in coaching en begeleiding

Opleiding

Leer hoe je met behulp van subtiele signalen herkennen wat er echt in iemand speelt, ook als ze hier zelf nog niet bewust van zijn

VOOOS met je klant voor succesvolle en langdurige klantrelaties

Opleiding

Niet met trucjes, maar door kennis over Profiling, NLP en sales te combineren leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie kunt opbouwen en samenwerken. Deze opleiding wordt aangeboden met Drijfveerkracht.

Wil je graag inzoomen op een specifiek gebied? Kijk dan naar deze trainingen.

Lichaamstaal in de klas

2 daagse Training

Je wilt les geven en dat op zo’n manier dat kinderen zich veilig en fijn voelen zonder dat jij politieagent hoeft te spelen. Dat kan! Hoe kinderen zich voelen en hoe goed jouw boodschap overkomt is niet in woorden uit te drukken, maar wel in lichaamstaal. In deze training leer je dan ook het onuitgesproken woord herkennen en toepassen.

Facereading the essentials

Training

In deze training leer je hoe je met behulp van faceprofiling een gezicht kunt lezen. Je leert in één oogopslag ontdekken wat de talenten en valkuilen van een persoon zijn zodat je de ander nog beter kunt begrijpen, helpen en begeleiden. Deze kennis kun je inzetten voor kinderen en volwassenen. 

Chines Facereading

Training

Op de achtergrond wordt er gewerkt aan een training over Chinese facereading. Je leert o.a. de Chi lezen, rimpels, leefgebieden, blokkades, gezondheid en leeftijden duiden in het gezicht. Interesse? Stuur me een bericht dan neem ik je mee in mijn aanbod voor de try-out.

Wil je eerst jezelf beter begrijpen en meer plezier en sturing geven aan je leven? Kijk dan bij dit aanbod:

Dicht bij 't vuur

Training

Wat brandt er in jou en wat verdient extra aandacht? In deze training gaan we aan de slag met de belangrijkste persoon in jouw leven en dat ben jezelf. Deze training is voor vrouwen die zo veel mogelijk uit het leven willen halen. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

Een persoonlijk profiel

1 op 1

Je wilt weten wat er in je gezicht geschreven staat. Je wilt op zoek naar jouw blauwdruk om dingen te begrijpen, keuzes te maken en dat te doen waar je energie van krijgt, wat jezelf trots maakt.

In jouw gezicht staan alle antwoorden geschreven.

 

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

1 + 2 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57