Trainingen

Haal alle potentie uit je jezelf en jouw communicatie

Face-profiling deel 1

Talenten en persoonlijkheid lezen

In deze training leer je meer dan 32 talenten aflezen in het gezicht op basis van faceprofiling

Als je vervolgens de smaak te pakken hebt kun je doorstromen naar deel 2

Effectief communiceren met non-verbale signalen

Leer de ander met meer dan 250 non-verbale kenmerken, gedragspsychologie en beïnvloedingstijlen profileren zodat je op basis van vertrouwen met elk type mens een goede relatie kunt opbouwen en onderhouden.  

Face-profiling deel 2

Totaal profiel leren maken

Na het volgen van deel 1 kun je jouw kennis aanvullen met deze tweedaagse . Je leert meer dan 75 talenten en eigenschappen herkennen.

Effectief met kinderen communiceren

Leer kinderen met meer dan 250 non-verbale kenmerken, gedragspsychologie en beïnvloedingstijlen kinderen beter begrijpen zodat je op basis van vertrouwen met elk type kind een goede relatie kunt opbouwen en hen nog beter begrijpt en kunt helpen.  

Dicht bij 't vuur

Wat brandt er in jou en wat verdient extra aandacht? In deze training gaan we aan de slag met de belangrijkste persoon in jouw leven en dat ben jezelf. Deze training is voor vrouwen die zo veel mogelijk uit het leven willen halen en meer willen genieten. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

VOOOS met je klant.

Niet met trucjes, maar door kennis over gedragsbeïnvloeding en neuro-sales te combineren leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie kunt opbouwen. Deze opleiding wordt aangeboden met Drijfveerkracht.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

9 + 3 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57