Verbinding & communicatie

Besteed aandacht aan elkaar

Verbonden teams hebben meer plezier en leveren betere prestaties

 

Verbinding zorgt voor een betere kwaliteit, continuïteit en sfeer

 

Trainingen

Anke biedt trainingen aan om kennis over gedrag, samenwerking en de emotionele intelligentie te vergroten. Op basis van het leerdoel denkt ze graag met jou mee over welke training het beste past door vrijblijvend een kennismakingsgesprek te plannen. Het is ook mogelijk om individueel een training te volgen. Deze vind je onder opleidingen.

Teamtrajecten

In sommige teams is er meer nodig dan extra kennis, er is een gedragsverandering nodig zodat er weer veiligheid en verbinding ontstaat. Anke maakt graag een teamprofiel om de pijnpunten en blinde vlekken in kaart te brengen zodat we doelgericht samen aan de slag kunnen gaan. Hoe? Start met het maken van een kennismaking gesprek.

Spreken

Anke is regelmatig als spreker te vinden op congressen waarbij ze spreekt over faceprofiling, lichaamstaal en neuro-communicatie. Haar stijl is interactief, verbindend met humor en een gezonde dosis nuchterheid

Tijd voor totaal iets anders!

Wil je kennis, entertainment, interactie combineren om aan de slag te gaan met jullie doel? Dan zijn de Breinbusters interessant. Anke Lommen maakt onderdeel uit van dit driespan samen met Tom Veassen en Eliane Reehuis. Nieuwsgierig? Kijk ook eens op www.breinbusters.nl of naar onderstaande video voor een sfeerimpressie of luister naar onze podcast

Expertises

V

Met elk type mens verbinding maken

V

Lichaamstaal in gesprekken

V

Face, Body en Mind profiling

V

Neuro-communicatie

V

Omgaan met weerstand en conflicten

V

Jezelf presenteren

V

"Lastig" gedrag & prikkelverwerking

V

Micro en Macro expressies

” Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie. Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.”

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaarkappers

“Als Manager Recruitment ben ik altijd op zoek naar Out of The Box evolutie methods die helpen om kandidaten als ook collega’s nog beter te leren kennen en in te spelen op hun behoeftes. Met Anke heeft in dit geval Vanderlande een professionele dame met een no nonsense mentality aan haar verbonden. De complimenten uit mijn team waren overweldigend en de volgende training is geboekt. Een absolute aanrader als je verder wilt professionaliseren in candidate journeys met je team.”

Wendy Kroes

MBA BJ, Manager Recruitment a.i. bij Vanderlande

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies: