Coaching

 

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg

Wil je de verantwoording nemen over jouw eigen mindset en groei?

Dan ben je hier op de juiste plek

 

Eigenlijk zou iedereen om de zoveel tijd eens stil mogen staan bij zichzelf.

Een soort van APK keuring voor je mindset, hoe je in het leven staat en wat je daarmee aantrekt.

Een moment om stil te staan over wat jij belangrijk vindt en hoe je dit kunt bereiken.

 

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Waar staat Face, Body & Mind coaching voor:

Face, Body en Mind coaching richt zich op het bereiken van jouw doel door aan de slag te gaan met jouw onbewuste. Je onbewuste patronen en hoe jij deze vertaald naar jezelf en anderen. Wat je denkt dat voel je, wat je voelt straal je uit en wat je uitstraal trek je aan. We werken dan ook veel met non-verbale signalen die verraden wat er onbewust gebeurt.

Met nieuwe inzichten en vaardigheden leer je tijdens de coaching om vorm te geven aan het doel dat jij graag wilt bereiken. 

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

=

Thema's kunnen zijn:

V

Balans tussen werk & privé

V

Zelfvertrouwen

V

Jezelf presenteren

V

Meer geluk

V

Assertiviteit

V

Loopbaan

V

Beroepskeuzen

V

Positief denken

Een coach-traject is in mijn beleving een vakantie voor jezelf. Een reis waarin je in jezelf investeert om dat doel te behalen of dat gevoel te bereiken waar jij naar streeft. Ook ik huur coaches in om mij te helpen op vlakken waar ik op vast loop en de expertise mis. Mijn ervaring? Alleen blijf je steeds in rondjes draaien, het is fijn om goede vragen te krijgen van een expert. 

En laten we eerlijk zijn; “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.”  Coaching van Anke Lommen is gericht op de persoonlijke ontwikkeling waarbij kennis van Face-profiling, lichaamstaal, emoties, brein en NLP samen komen.

Bij een coach traject starten we met een profiel en beschrijven wij jouw doel. Vanuit dit gesprek wordt er een advies gegeven. Dit advies kan overigens ook bij externe partijen zijn. We zoeken naar dat wat bij jou past. Trajecten duren afhankelijk van het doel gemiddeld tussen de 4 en 8 bijeenkomsten.  

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies: