" Leven leef je met lef "

– Anke Lommen –

 

 

Gratis strategie sessie

1 op 1 coaching

(In het Nederlands en Engels)

Ook ik laat me mentoren en coachen door experts. Waarom? Om mijn gedachten te ordenen, keuzes te maken en nieuwe vaardigheden te leren zodat ik kan doorgroeien naar een betere versie van mezelf. In mijn werk, maar ook privé. Niets doen, afwachten en uitstellen is namelijk cocktail om uit balans te raken, op automatisch piloot te leven of een zesje in je prestaties te zijn. Zonde van je waardevolle tijd hier op de aarde, want met net wat extra zelfinzicht, bewuste keuzes en het vergroten van je skills kun je veel meer uit jezelf halen en voor anderen betekenen. Nu, maar ook op langer termijn.

Loopbaan Coaching

Je leeft maar één keer, dus doe iets wat je energie geeft.

Weet je niet wat je wilt op het gebied van werk, zit je op dit moment op de verkeerde plek of wil je onderzoeken hoe jij jezelf verder kunt ontwikkelen binnen je huidige organisatie? Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Loopbaancoaching helpt jou met het verkennen, ontwikkelen en optimaliseren van je loopbaan. Samen gaan we onderzoeken wie je bent, wat je wilt, wat je obstakels zijn en hoe je kunt bereiken wat je wilt. Loopbaancoaching is ideaal als je niet weet wat je wilt, je werk je geen energie geeft of wanneer je jouw ambities wilt waarmaken.

Leiderschaps & begeleidings Coaching

Anderen beter leiden en begeleiden, zonder jezelf uit het oog te verliezen.

Wil je anderen leiden en/of begeleiden vanuit verbinding en met meer zelfvertrouwen en duidelijke grenzen? Dan is leiderschapscoaching iets voor jou.

Onze leiderschapscoaching ondersteunt je in het ontwikkelen van vaardigheden die je helpen professioneel om te gaan met werkdruk en/of gedragsproblemen van anderen zonder jezelf daarbij uit het oog te verliezen. Je leert beter omgaan met stress, onbalans en conflicten. Anke neemt je mee in het vergroten van je flexibiliteit, empathie en assertiviteit op basis van haar Masterdiploma gedrag.

 

Trainers & presentatie Coaching

Voorkom saaiheid, slapende mensen of onrust.

Raak je de aandacht kwijt, gaat je hartslag omhoog naar standje 100 of wil je gewoon heel erg goed worden om de aandacht van anderen erbij te houden? Dan is presentatiecoaching iets voor jou.

Presentatiecoaching helpt jouw spreekvaardigheid te verbeteren en zelfverzekerder over te komen, of je nu in een vergadering bent, les geeft of voor een publiek staat. Anke, als spreker en expert in lichaamstaal, helpt je om zowel mondeling als non-verbaal beter te presteren. Ze zorgt ervoor dat jouw presentaties of kennisoverdracht niet alleen boeiender zijn en het onbewuste van de ander aanspreken, maar ook dat je zelfvertrouwen en impact als spreker toenemen.

Vertrouwd

Door medewerkers en ondernemers

I met with Anke for a 1to1 coaching session. She gave me incredible tips and guidance on making shifts for me to have more authority in my business. I’ve applied she has taught me already and I’m already seeing the results. I’m eager to learn even more. She is a wealth of knowledge but also an amazing human being. I’m grateful our paths have crossed and to know that she will be near so I can continue to learn from one of the best.

Holly Hartman

CMO: Head of Marketing & Strategic Partnerships I Learning & Development I Speaker I Consultant I Best Selling Author

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Voor dat ik als ondernemer met met mijn persoonlijke ontwikkeling bij Anke aan de slag ging vond ik het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé en mijn grenzen aan te geven. Nu ik het traject heb afgesloten ben ik bewuster van mijn valkuilen en patronen en heb ik inzichten gekregen die mij helpen om de voor mij juiste beslissingen te maken….

Cindy in 't Zandt

DGA Kim & CO

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Anke heeft ontzettend veel kennis, heeft een luisterend oor en weet jezelf op een goede manier aan het werk en denken te zetten. uiteindelijk doe je het allemaal zelf. Maar Anke geeft dat zetje wat je nodig hebt. Ze ziet je en helpt je…

Cilly Veraa

Office assistent bij maatwerk HRM BV maatwerk HRM

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Hoe werken we?

Coaching bij BLIK bestaat uit een kortdurend traject waarin je de kennis, vaardigheden en helderheid krijgt om verandering in je leven, je zelfbeeld of gedrag aan te brengen. Coaching is voor hen die begrijpen dat je ‘samen’ sneller gaat en dat je door in actie te komen verder komt dan uren piekeren, praten of nog een boek lezen. Tijdens de coaching gaan we actief en praktisch aan de slag met het doel dat jij wilt behalen.

Gratis intake

We plannen een GRATIS intake voor een strategie-sessie om te onderzoeken of we een match zijn

Doel stellen

Bij de start formuleren we een doel zodat we richting houden en ons traject meetbaar kunnen maken. 

Transformeren

We gaan aan de slag met werkvormen en opdrachten om jouw om je doel te behalen. 

Evalueren

We evalueren hoe het is gegaan en wat je nog nodig hebt.

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)