Face-profiling deel 2

Verdien binnen 5 consulten je investering terug en wordt een face-profiler

 

Inleiding:

In elke vorm vind je een verhaal

Misschien vroeg je jezelf al eens af waarom je bij een eerste indruk verrassend veel goed inschat van de persoon die je ontmoet. Dat is niet vreemd. Door de jaren heen heb je onbewuste patronen opgeslagen die jou iets vertellen over de eigenschappen en de levenservaring van een ander. Dat doe je niet alleen door de lichaamstaal en het imago van de ander, maar ook op basis van de vormen in ons gezicht en lichaam. Wij lezen vormen zoals de neus, het voorhoofd, maar ook de straling van de huid en de rimpels in het gezicht om de ander beter te begrijpen. In deze training werken we hierbij met de kennis van face-profiling. Dit is een van de meest effectief en uitgebreidste technieken in het lezen van gezichten. 

Door goed te kijken herkennen we talenten, valkuilen, maar ook persoonlijkheidskenmerken. In deze tweedaagse training vullen we de kennis aan die jij al opdeed in de training Face-profiling deel 1 of de opleiding Face, Body en Mind profiler. Je leert nieuwe kenmerken in het gezicht aflezen en deze koppelen aan de talenten die hierbij horen.

Doelgroep:

Deze opleiding is zeer geschikt voor managers, recruiters, coaches, trainers, leraren, begeleiders en iedereen die in één oogopslag de kwaliteiten en valkuilen van een persoon wil herkennen om het beste uit de ander te halen. 

 

Opbrengst:

Face-profiling als dienst aanbieden voor een minimum van 125,- per profiel.

 • Meer dan 50 nieuwe kenmerken
 • Je herkent talenten en valkuilen in één oogopslag
 • Je herkent hoe mensen keuzes maken
 • Je herkent de denkstijlen van een ander
 • Je herkent hoe iemand dat wat hij of zij wil verwezelijkt
 • Je kunt de ander op maat managen, begeleiden, coachen of les geven
 • Je kunt een diepere verbinding maken
 • Je kunt Face-reading/ talent-reading toevoegen aan je diensten en beroeps-vaardigheden.
 • Je kunt talentprofielen aanbieden als extra dienst
 • Je vergroot je zelfinzicht, relatieinzicht zodat je jezelf en anderen beter kunt managen.

Referenties:

Gezichtstaal is geweldig en de passie waarmee Anke hierover kan vertellen en je BLIK verruimen is aanstekelijk. Ik kan iedereen aanraden om je door Anke te laten meenemen in deze mooie andere ‘taal’.

Chantal Theunissen

Eigenaar, A Casa Nostra ‘De Grote Waaij’

De workshop is een echte aanrader voor iedereen die objectief naar zichzelf en anderen wil kijken. Anke doet dit op een speelse, humoristische maar zeker ook professionele manier. Kennis en plezier gaan hand in hand en dat zorgt ervoor dat de dag voorbij vliegt!

Theo Geurts

Re-set Coach, IEMT practioner, bij Theo Geurts Re-set Coaching

Ik heb de workshop Face-profiling Basic bij Anke gedaan ontzettend interessant!! Een aanrader voor iedereen en een “must” als aanvulling op NLP. De theorie wordt erg goed door Anke uitgelegd en door veel praktijkoefeningen maak je de theorie ook snel eigen. Anke brengt de stof erg goed, leuk en vooral ook op haar eigen, enthousiaste manier! Anke geeft meer workshops in relatie tot dit onderwerp dus ook als je hiermee verder wilt kun je bij haar terecht!

Sandy Engels

Eigenaar Maatwerk Weert, HR advies en ondersteuning

Programma:

Module 1: Herhalen basis

We komen in de online leeromgeving kort terug op de kennis die jij opdeed in deel 1. 

Module 2: Opbouw hoofd

Je leert in de online leeromgeving over de vorm van het hoofd en de schedel. Je leert ook hoe je het gezicht in zones kunt verdelen en hoe welke informatie je uit het voorhoofd kunt halen. We kijken ook naar de breedte van het hoofd, de jukbeenderen en wangen.

Module 3: Ogen en mond

Onze ogen en mond staan representant voor hoe we ons met anderen verbinden. Hoe en waar je dit aan herkent leer je in deze online leeromgeving. We besteden ook aandacht aan het philtrum.

Online Q&A: 1,5 uur

Je krijgt de kans om al je vragen te stellen tijdens de online Q&A, het huiswerk door te nemen en te oefenen onder begeleiding van Anke

Module 4: Neus, kin en kaak

Onze wil en hoe we deze omzetten in actie kunnen we herleiden aan onze neus, kin en kaak. In de online leeromgeving leer je waar je dit aan kunt zien.

Module 5: Oren

Onze oren staan representant voor ons onbewuste. Deze twee flappies onthullen bijzondere informatie.

Module 6: Profiel maken

Je krijgt een stappenplan zodat je leert hoe je een totaal profiel kunt maken en combinaties kunt maken. Je maakt zelfstandig je eerste profiel ter voorbereiding op de praktijkdag.

Praktijkdag van 10.00 - 17.00

We starten met een Q&A en gaan de hele dag oefenen op elkaar en op modellen zodat je met meer zelfvertrouwen jouw profielen zelfstandig kunt maken en kunt toevoegen aan je dienst.

Aanvullende informatie

 • Deze opleiding is een vervolg op Face-profiler deel 1.
 • Deze training wordt in Velden gegeven. Hier kunt je gratis parkeren en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
 • Groepen bestaan uit minimaal 4 deelnemers 
 • Dagtrainingen duurt van 10.00 – 17.00 
 • Limburg te ver? In overleg kan deze training ook in jouw omgeving aangeboden worden. 

Investering:

De beste investering ben jezelf

Tijd:

20 uur aan zelfstudie

1,5 uur online Q&A

7 uur Praktijkdag

 

Investering:

625,- met 0 % BTW (incl. versnaperingen en werkmap. deze prijs is excl. lunch en certificaat: Face-profiler. De prijs is op basis van 0% BTW voor particulieren en excl. btw voor bedrijven.

 

Na het afronden van deel 2 ben je Face-profiler

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies:

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?