"Het grootste avontuur dat je kunt ondernemen, is de reis naar jezelf."

Oprah Winfrey –

 

 

Voor mensen die voelen dat ze meer uit zichzelf en hun leven willen halen

 1. Je wilt meer, meer richting, balans, voldoening.
 2. Je wilt meer uit jezelf halen, je leven, je werk
 3. Je wilt je eigen keuzes maken en authentiek je leven leiden.
 4. Je wilt van betekenis zijn, nu en later.
 5. Je wilt de diepte opzoeken en denken, voelen en doen op één lijn brengen

Wil je dit? Dan is Full Circle een programma voor jou.  

Wat is Full Circle Alignment?

Full Circle Alignment is een internationaal persoonlijk leiderschap-programma gebaseerd op een holistische denkwijze waarbij je niet alleen je denken, maar ook het voelen, je intuïtie en lichaam in één lijn brengt met wie jij vanuit jouw diepste kern bent. Binnen één jaar ga je werken aan je balans, overtuigingen, keuzes, relaties en zelfbeeld. Dat doen we op basis van de vijf elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal waarbij elk element representant staat voor thema’s in je leven. Het helpt je om te weten wie je bent, wat je wilt en geeft je de tools om je eigen authentieke pad te creëren. Zakelijk en Privé want jij bent jij overal.

Het is bijzonder wat Full Circle Alignment met onze deelnemers doet, zo startte een deelnemer met gezonde maaltijden koken voor een andere deelnemer waarin ze nu over een grote keuken beschikt en voor honderden mensen kookt. Een andere deelnemer nam extra personeel in dienst nam om meer tijd te besteden met haar kleinkinderen. Diverse mensen gingen opnieuw de schoolbanken in om hun dromen na te jagen. Huwelijken vonden opnieuw liefde. Duizendpoten pakte hobby’s op en maakte van ontspanning een prioriteit. Er ontstonden schrijvers. Zorgen over geld werd aan gegaan. En misschien nog wel de mooiste,  kinderen van deelnemers deelde hun trots met ouders dat ze meer uit hun leefde haalde wat hen ook inspireerde om dat zelf te doen. 

Hoe komt dat deze veranderingen ontstaan? Dit komt door een combinatie van ingrediënten.

 1. Ten eerste is deze training een verzameling van de meest impactvolle informatie waarbij transformaties ontstonden in de vele trainingen en coaching die wij gaven. Dit bieden we aan via blended learning wat wil zeggen dat je het theoretisch gedeelte vanuit huis doet en met praktische werkvormen de verdieping ingaat tijdens de bijeenkomsten
 2. Ten tweede richten wij ons op het totale mensbeeld en niet alleen op kennis en mindset, maar ook op het fysieke, emotionele en spirituele welzijn. 
 3. Ten derde geloven wij niet in individuele online trajecten zonder persoonlijk contact. Het is er een enorme meerwaarde om met gelijkgestemde elkaar persoonlijk te ontmoeten. We leren juist van elkaar, elkaars talenten, verhalen en ervaringen. Soms kan net die ene vraag, tip, glimlach of bevestigend knikje genoeg zijn om in je eigen licht te stappen. Op deze manier help je niet alleen jezelf, maar ook de anderen in de groep.

De combinatie van deze drie ingrediënten maakt de magie van Full Circle Alignement.

Wat ga je doen?

In Full Circle Alignement ga je jezelf beter leren kennen en ontdekken wat je mentaal, emotioneel en spiritueel in je privé en zakelijk leven echt belangrijk vindt. Je maakt je eigen mission-statement met wat jou missie hier op aarde is. Met de informatie uit de lessen en jouw missie-statement creëer je jouw eigen routeplanner die je waar en wanneer, zelfs bij spanning, richting geeft. Pas richting einde van de training formuleer je een doel in wat je graag wilt veranderen of toevoegen aan je leven. Je start met een kleine stap en samen als groep helpen we elkaar om in de flow te blijven met hulp van twee intervisie-bijeenkomsten. Intervisie is een werkvorm waarbij gelijkgestemden elkaar helpen oplossingen te vinden voor de uitdagingen of problemen die in de weg kunnen staan om jouw mooiste leven te leiden.  

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om de regie te nemen over je eigen leven, gedachten, emoties en gedrag. Dat doen we op basis van de vijf elementen; Water, Hout, Vuur, Aarde en metaal. We werken hierbij ook met gedragswetenschappen, veranderpsychologie, energie-werk, meditatie en neuro-communictie.

In Full Circle Alignement leer je hoe je het gevoel dat er meer is in het leven omzet in een missie, doelen en plannen. Dat klinkt misschien saai, maar dat is het zeker niet want je gaat de diepte in met de meest belangrijke persoon in je leven; ‘jezelf’. 

 

Doelgroep:

Elke Circle heeft een eigen doelgroep. 

We hebben Full Circles voor:

 • Groep 3: Vrouwelijke ondernemers 
 • Groep 4: Vrouwen boven de 30

Opbrengst:

Voldoening, betekenis, energie & geluk.

Full Circle en de impact dat dit heeft op je leven is moeilijk in woorden uit te drukken. Het is een gevoel waarbij je jezelf achteraf afvraagt, ‘waarom heb ik dit in hemelsnaam niet eerder gedaan!’ Full Circle daagt je uit om over je leven en hoe je het inricht na te denken waardoor je onherroepelijk dingen anders gaat doen. Je staat stil bij jezelf, wie je bent, wat je wilt en hoe je dit wilt gaan bereiken.

Je leert jezelf meer waarderen en meer voldoening uit je leven en werk halen

Het resultaat hiervan is:

  • Je weet wat jouw missie is
  • Je haalt meer voldoening, positieve energie en betekenis uit jezelf en je leven.
  • Je weet beter wat je wilt
  • Je wordt weerbaarder en kunt beter met tegenslagen en stress omgaan.
  • Je weet hoe je prioriteiten kunt stellen
  • Je weet hoe jij jouw authentiek leven wilt leiden
  • Je kunt op een diepere laag verbinding maken met anderen en jezelf
  • Jij kiest jouw eigen koers, ook als anderen dat lastig vinden
  • Je weet hoe je voor verandering kunt zorgen
  • Je kunt beter grenzen stellen
  • Je wordt meer jij
  • En niet onbelangrijk, je leven (zakelijk en privé) wordt er een stuk leuker van

Voor de werkgever

We willen medewerkers die lekker in hun vel zitten. Medewerkers die gemotiveerd en met energie aan de slag gaan.

Medewerkers die in balans zijn kunnen tot 30% meer presteren dan die dit niet zijn.

Om in balans te zijn is het belangrijk vaardigheden op het gebied van mindset en emotionele intelligentie te ontwikkelen (Goleman). Dit zijn vaardigheden die succesvolle mensen inzetten in het managen van zichzelf en anderen. In deze training nemen we naast de Vijf elementen leer ook inzichten mee van Stephan Covey, Thijs van Lindhout, Remco Claassen en Wouter de Jong.

Deze training helpt medewerkers om van re-actief(onbewust) naar pro-actief (bewust) handelen over te stappen. Ze leren hoe ze meer energie uit hun leven halen en balans kunnen houden door hun leven bewuster in te richten.

Gelukkig beseffen wij steeds meer het belang van een positieve mindset en de skills om in balans te blijven. Werknemers kunnen zich hierdoor immers makkelijk aanpassen en sneller herstellen van stressvolle situaties. Het leven (privé en zakelijk) gaat hen eenvoudig gezegd makkelijker af.

Met hulp van deze training werken werknemers aan hun balans en aan een positieve mindset. Ze krijgen de kennis en tools om beter prioriteiten te stellen en keuzes te maken die energie geven en hen helpen herstellen bij stress.

Deze vaardigheden samen zorgen ervoor dat de medewerker lekkerder in zijn of haar vel zit en zowel zakelijk als privé beter kan functioneren.

Waarom deze training

 • Stress verminderen
 • Sneller herstellen van stress
 • Zelfvertrouwen vergroten
 • Bewuster keuzes maken
 • Meer energie
 • Plezier en balans
 • Beter samenwerken

Deze training kan stress en zelfs uitval voorkomen.

Referenties:

“Full Circle” bestaat uit verschillende bijeenkomsten met telkens een totaal ander (boeiend) thema en soms zelfs gastspreker. Het heeft mij in elk geval opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen in de verbinding met mijzelf en met anderen, op welke levensgebieden er voor mij nog veel te winnen is, hoe ik meer ruimte kan creëren voor ontspanning én hoe doe ik dat dan -ontspannen-, hoe ga ik zinvoller met mijn tijd om én hoe pak ik dat aan. En tot slot wat wil ik met mijn leven, wat is mijn missie en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik hier daadwerkelijk in slaag. Wil je ook graag ontdekken (en worden) wie je ten diepste bent, dan kan ik je ‘Full Circle’ van harte aanbevelen.

Yvonne van Niekerken

Ondernemer, Wascervice totaal

Anke heeft met haar hele ziel en zaligheid een cursus ontwikkeld ‘Dicht bij t vuur’ , alias dichtbij je zelf (wat inmiddels een nieuwe naam heeft; Full Circle). Een 10tal cursusavonden met een breed scala aan informatie om eens dicht bij je zelf te kijken waar je staat, waar je heen wilt en als kernpunt Vuur. Waar gaat je vuurtje harder van branden en wat is hier voor nodig.
Anke is een wandelende inspiratie bron, en zorgt op deze avonden voor veel informatie, gastsprekers die toegevoegde waarde hebben in de brede zin van t woord, ze heeft de tools iemand te kunnen lezen als een open boek, en je houdt dr niet voor de gek! Ze prikt op de juiste plekken en zorgt voor een lach en een traan, en vooral dat na dit hele traject je wel een duidelijker doel hebt en een hoop kennis over jezelf rijker en een hoop tools waar je mee aan de slag kunt.
We hadden een prachtig bij elkaar geraapt team, waar we samen dit vuur avontuur mee hebben gedaan, met als begeleider Anke. Ik had me geen betere kunnen wensen!! T is een topper!
Janneke Gooren

Ondernemer, Janneke Design bloemsierkunst

Programma:

Deze opleiding wordt gegeven door middel van blended learning. Dat houdt in dat je thuis via ons leerplatform video’s en opdrachten krijgt als voorbereiding op de lesmomenten. 

Voorbereiding

Je krijgt twee weken voordat we starten een inlogcode voor onze online leeromgeving. Hier vind je inspiratie, kennis en informatie die je voorbereiden op de fysieke lessen. 

w

Bijeenkomsten

Er zijn 12 bijeenkomsten van  2,5 uur en een halve dag retreat.

De topics zijn:

 Water-element (Flow)

1. Jouw element

2. Mindset

Hout-element (Growth)

3. Drijfveren en manifesteren

4. Grenzen stellen en verleggen

Vuur-element (Passion)

5. Energie-gevers en energie-nemers

6. Communicatie en leiding nemen

Aarde-element (Connection and Nurtering)

7. Zelfliefde en relaties

8. Zelfzorg en ontspanning

Metaal-element (Truth and Focus)

9. Spiritualiteit, intuïtie en compassie

10. Focus en doelen stellen 

Alle elementen.

Halve dag retreat: Terugblikken, vooruitblikken, vieren, verbinden, samen eten.

 In verbinding blijven met jezelf en de anderen

11. Intervisie: Als groep van elkaar leren en elkaar helpen om op je route te blijven.

12. Intervisie: Als groep van elkaar leren en elkaar helpen om op je route te blijven

Aanvullend informatie

 • Omdat Full Circle een internationale training zullen in de toekomst trainingen ook in het engels worden gegeven. 
 • Fysieke trainingen worden gegeven in Velden. Je kunt hier gratis parkeren.
 • Op het einde van deze training heb je jouw authentieke mission statement geschreven, heb je een routeplanner met guidelines die jou helpen meer balans, geluk en plezier uit het leven te halen en heb je een duidelijk doel waarmee je verandering in je leven wilt aanbrengen.
 • Het Full Circle programma wordt ook fysiek in Louisville aangeboden door co-creator Carry Meurer

De beste investering ben jezelf

Tijd:

Voorbereidingstijd is gemiddeld 2 uur per les. 

Les 1 t/m 12  is van 18.45 – 21.15

Dag retreat is van 15.00 tot 19.30

 

Investering:

82,50 p.p. per maand (totaal 12 maanden) voor één jaar lang of betaal in een betaling 990,- p.p. excl. BTW voor ondernemers en incl. 0% BTW voor particulieren.

Incl. online leerplatform, versnaperingen, maaltijd tijdens de laatste bijeenkomst en een Full Circle Alignment logboek. 

 

 

Meld je nu aan

Maart gaan de groepen starten bij een minimale aanmelding van 5 deelnemers per groep.

Wil je graag deze training graag volgen, stuur een mail, samen met de andere geïnteresseerde de exacte data te plannen.

 • Maart: Bijeenkomst 1 & 2
 • April: Bijeenkomst 3 & 4
 • Mei: Bijeenkomst 5 & 6
 • Juni: Bijeenkomst 7 & 8
 • Juli: zomervakantie
 • Aug: zomervakantie
 • Sept: Bijeenkomst 9 & 10
 • Okt: Half day retreat
 • Nov: Bijeenkomst 11
 • Feb: Bijeenkomst 12

Investering

82,50 p.p. per maand (totaal 12 maanden) voor één jaar lang of betaal in eenmalig 990,- p.p. excl. BTW voor ondernemers en incl. 0% BTW voor particulieren (CRKBO erkende onderwijsinstelling)

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies:

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)