Individuele trajecten

 

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg

Besteed eens wat tijd met jezelf

In mijn beleving zou iedereen om de zoveel tijd eens stil mogen staan bij zichzelf. Een moment van quality time met jezelf waarbij je jezelf aankijkt en je afvraagt, wie ben ik, wat vind ik belangrijk, wat wil ik en hoe ga ik deze dingen bereiken. Even de rem erop en onderzoeken of wat je in de spiegel ziet jou nog steeds bevalt. Even reflecteren op jezelf, je omgeving, je relaties zodat je vooruit kunt kijken en plannen kunt maken.

Soms kan jezelf spiegelen best lastig zijn. Ook ik maak gebruik van experts voor zaken die ik niet goed kan of waarbij ik in mijn hoofd in rondjes blijf draaien. Als het gaat om jezelf een spiegel voor te houden biedt ik graag mijn expertise aan in de vorm van individuele en kwalitatieve trajecten.

Individuele trajecten

Z

Coaching

Je wilt aan de slag met jouw persoonlijke ontwikkeling. Het is nu toch echt tijd om ook meer keuzes te maken waar jij blij van wordt. Je wilt meer positiviteit in je leven en misschien twijfel je zelfs wel over zaken zoals je loopbaan. Samen gaan we aan de slag met jouw doel, jouw mindset en leer je van jezelf een prioriteit maken.

  • Gemiddeld 6 tot 8 bijeenkomsten
  • Kosten: 75,- per uur
  • Verslag laten maken: 20,- per kwartier

Kijk ook eens bij de training: Dicht bij ‘t vuur

 

v

Presentatie coaching

Je wilt je presentatie-skills verbeteren en een competente en zelfzekere uitstraling hebben. Je wilt weten hoe je impact maakt en de anderen kunt overtuigen. Ik help je graag om jouw uitstraling om te toveren naar meer zelfvertrouwen en plezier zodat ook jij je prettig voelt in het middelpunt van aandacht.

 

  • Minimaal 2 bijeenkomsten
  • Kosten: 95,- per uur

 

Facereading voor inzicht

Je blauwdruk staat geschreven in je gezicht. Facereading is een holistische techniek waarbij elk gezicht, zintuig, rimpeltje en moedervlek een verhaal verteld.

BLIK werkt hierbij met twee disicplines: Face, body en mind profiling voor talenten, valkuilen en dat wat je uitstraalt. Ten tweede met Chinese Facereading voor het opsporen van vastzittende emoties, jouw gouden pad en het onderzoeken van gedragspatronen. Hierbij is Face, Body en Mind profiling zeer effectief voor jouw zelfinzicht en bijvoorbeeld je loopbaan. De Chinese Facereading geeft je weer inzicht in je lotsbestemming, gezondheid, je verleden, maar ook je toekomst. Wat je vraag ook is, het antwoord staat in je gezicht geschreven. 

 

  • Minimaal 1 bijeenkomst
  • Individueel profiel: 125,- per sessie (1,5 uur)
  • Duo-profiel: 195,- per sessie ( 2 uur)
  • Verslag laten maken: 25,- per kwartier (Je mag tijdens de reading geluidsopnamen maken)

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

4 + 6 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57