Individuele coaching

Als je doet wat je deed dan krijg je wat je kreeg

 

Ja! Ik wil mij persoonlijk ontwikkelen

Inleiding:

Een coachtraject is in mijn beleving een vakantie voor jezelf.

Een reis waarbij je in jezelf investeert om dat te bereiken waar jij naar toe wilt gaan.

Ook ik huur coaches in om mij te helpen op vlakken waar ik op vast loop en de expertise mis.

Mijn ervaring? Alleen blijf je steeds in rondjes draaien, het is fijn om goede vragen te krijgen van een expert. En laten we eerlijk zijn; “Als je doet wat je deed, dan krijg je wat je kreeg.”  Coaching bij BLIK is gericht op de persoonlijke ontwikkeling.

Thema’s:

Zelfvertrouwen en assertiviteit

Je wilt sterker en met zelfvertrouwen in jouw schoenen staan. Je bent een echte mensenmens en past je makkelijk aan, maar merkt dat dit jou vaak meer energie kost dan geeft. Je zou graag wat meer lef hebben om lekker jezelf te zijn zonder je geremd te voelen over wat anderen denken. Je wilt van jezelf een prioriteit maken.

Wet van aantrekkingskracht

Wat we denken stralen we uit, wat we uitstralen trekken we aan. Door aan de slag te gaan met een positieve mindset en prioriteiten stellen kun je jouw leven gelukkiger en met meer voldoening leven.

Persoonlijke ontwikkeling

Coaching is niet alleen voor de momenten dat het mis gaat. Sterker nog, wil je door blijven groeien en jezelf ontwikkelen dan is het aan te raden om dit juist met een coach/mentor of begeleider te doen die skills heeft waar jij er meer van wilt.  Met coaching krijg je meer inzicht in jezelf, je drijfveren, je helpende en belemmerende patronen, het helpt je om richting te houden en te blijven groeien. 

Jezelf presenteren

Je wilt meer invloed over jouw uitstraling en hoe anderen jou zien.  Misschien moet je zelfs vaker voor groepen staan en wil je hier jouw skills in verbeteren zodat je iedereen kunt meenemen in jouw verhaal. 

Privé en werk in balans

Je wilt het liefst alle ballen hoog houden, maar merkt dat dit niet kan. Je bent klaar met het gevoel om het nooit helemaal goed te doen en wilt hier mee aan de slag. Laten we eerlijk zijn, als je alle ballen in de lucht blijft houden vallen ze op den duur allemaal op de grond en kom je hoogstwaarschijnlijk overspannen of in een burn-out thuis te zitten. 

Keuzes maken, privé en in je loopbaan

Keuzes maken kan behoorlijk lastig zijn. Of dit nu in je Loopbaan, relatie of op privévlak is. Wat wil ik nu echt en wat past het beste bij mij? Vragen die we dan vaak onderzoeken is, wie ben ik, wat kan ik, wat wil ik, waar wil ik dat en wie kan mij daarbij helpen.

Referenties:

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Programma:

Bij een coach traject starten we met een gratis intake om te kijken of wij een match zijn, vanuit dit gesprek wordt er een advies gegeven en een offerte gemaakt. Trajecten duren afhankelijk van het doel gemiddeld tussen de 4 en 8 bijeenkomsten

Investering:

De beste investering ben jezelf

Tijd:

Gemiddeld 4 tot 8 afspraken

 

Geld:

Op basis van jouw doel en het aantal afspraken krijg je een offerte op maat. Plan hiervoor een intakegesprek.

Coaching wordt niet vanuit de zorg vergoed.

 

Schrijf je hier in voor een gratis intake:

2 + 8 =

Over Anke Lommen

Hoi, ik ben Anke. Ik ben gedreven, enthousiast, laagdrempelig en verbindend. Ik ben een beelddenker, dyslect, soms wat chaotisch en heb het talent om zichtbaar te maken wat we niet zeggen. Ik houd van het ‘aha’ momentje die alles helder maakt. Ik ga kwispelen van twinkelende ogen, doelen behalen, afwisseling en pinguïns.

Ik heb een zwarte band in non-verbale communicatie en in het zichtbaar maken van gedragspatronen. Ik ben een brein-nerd en heb een master in gedrag en diverse opleidingen gevolgd om mijn mensenkennis te vergroten.

Kennis die ik graag met jou deel.

En wie ben jij?

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

laat een bericht achter:

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)