"Mensenkennis is vaak belangrijker dan boekenwijsheid."

Abraham Lincoln

Haal meer uit anderen

De kwaliteit van onze relaties bepalen de kwaliteit van ons leven en in de meeste gevallen ook ons succes. In deze traingen leer je anderen ook op diepere lagen begrijpen en hoe je jouw communicatie kunt inzetten om meer impact en verbinding te maken. Twijfel je? Neem contact met ons op, we denken graag mee met jou over hoe jij jouw doel het beste kunt behalen. 

Positief beïnvloeden

Haal meer uit je communicatie en relaties door mensen te leren lezen en positief te beïnvloeden met hulp van lichaamstaal, beïnvloedingstylen, taalpatronen en jouw eigen uitstraling

Face-reading & profiling

Leer hoe je aan non-verbale kenmerken in het gezicht persoonlijkheid, gezondheid, energieblokkades en nog veel meer kunt aflezen (zonder dat de ander een woord zegt)

Verbindend verkopen

Niet met trucjes, maar door je klant (en jezelf) beter te begrijpen leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie kunt opbouwen en ze kunt helpen met jouw dienst of product.

Lichaamstaal in de klas

Creeer meer verbinding in de klas door te zien wat leerlingen niet (kunnen) zeggen. Je leert niet alleen 100 non-verbale kenmerken, maar ook hoe je non-verbaal voor meer veiligheid zorgt.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

13 + 8 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)