"Mensenkennis is vaak belangrijker dan boekenwijsheid."

Abraham Lincoln

Empower anderen.

 

Empowerment vertaalt zich naar “krachtig maken” of “het verlenen van autonomie”. Het is een proces waarbij je anderen aanmoedigd en ondersteund om controle te nemen over het leven, de omgeving en besluitvorming, en om de eigen capaciteiten, vaardigheden en kennis te ontwikkelen en te versterken. Je activeert hiermee de intrinsieke motivatie van een persoon. Deze intrinsieke motivatie levert een gevoel van nut of zelfs noodzaak op. Zonder motivatie geen actie.

Mensen komen hierdoor vanuit motivatie in actie, niet omdat ze moeten, maar omdat ze willen.

Trainen met impact

Creëer een training en verbeter jouw presentatieskills waardoor je jouw kennis beter kunt delen en impact maakt. 100% garantie dat je afsluit met een training en jouw deelnemers beter begrijpt.

Mensen lezen en motiveren in gesprekken

Haal meer uit je communicatie en relaties door mensen te lezen en hen te kunnen motiveren, inspireren en impact te maken met behulp van lichaamstaal, taalpatronen en jouw eigen uitstraling.

Chinese Facereading

Leer met eeuwenoude kennis ander te lezen als een boek door op een holistische manier te kijken naar de mindset, eigenschappen, drijfveren en zelfs de gezondheid van de mens.

Verbindend verkopen

Niet met trucjes, maar door je klant (en jezelf) beter te begrijpen leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie opbouwt en ze  overtuigt waarom jouw dienst of product hen verder zal helpen.

Empower jezelf

Persoonlijk leiderschap

Ga met jezelf aan de slag in dit prachtige programma gebaseerd op jouw persoonlijke leiderschap geplaatst in een holistisch kader op basis van de vijf elementen.

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?