"Wie je morgen bent, begint met wat je vandaag doet."

Tim Fargo

Haal meer uit jezelf en plan een gratis intake gesprek om te onderzoeken wat het beste bij jou past.

Maak keuzes en stel doelen in een korte tijd

Ga praktisch aan de slag met dat wat jij graag veranderen of verbeteren wilt met loopbaan-, persoonlijk leiderschap- of presentatie-coaching.

Ontwerp je leven vanuit je missie

Neem leiderschap op je leven door jouw missie op één lijn te brengen met jouw authentieke ik waardoor je meer betekenis en voldoening uit je leven haalt.

Lieve warme heerlijke Anke! Wat een topper vol met passie voor haar bedrijf en de brede interesse in het facereading en coaching. Een cursus bij haar mogen volgen, een echte aanrader! Ze bezit ontzettend veel kennis en kan met een blik op je gezicht een berg kenmerken aantippen waar je jezelf in herkent. Ik raad haar dik aan!

Janneke Gooren

Ondernemer, Janneke Design bloemsierkunst

Ik heb de opleiding Face, Body en Mind profiler gedaan bij Anke. Ik heb deze gaan doen om meer communicatie vaardigheden te krijgen voor in mijn leidinggevende rol. Ik beveel de opleiding dan ook zeker aan aan andere leidinggevende omdat je er zoveel voor jezelf uit kan halen. Je gaat bewuster naar jezelf en andere kijken en ook zeker luisteren. Het is een mooie verrijking binnen mijn werk als leidinggevende, en ook op persoonlijk vlak.

Amara Mui

Multi-passionate, LCC, Louisville Kentucky

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

2 + 13 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?