Masterclass Body-profiling

Leer in één oogopslag de drijfveren van de ander herkennen

 

Inschrijven

Leer in één oogopslag de ander lezen door gedrag te koppelen aan non-verbale kenmerken.

Na deze dag kijk je nooit meer op dezelfde manier naar mensen

Mensenkennis begint hier!

Je staat rustig op, na het ontbijt ga je op weg naar de Masterclass Bodyprofiling. Je hebt er zin in om je blikveld te verruimen. Onderweg kijk je rustig om je heen en ziet diverse mensen op straat voorbij komen. Ineens besef je jezelf, na vandaag zal ik anders naar deze mensen gaan kijken en weten wat hun voorkeuren en drijfveren zijn.

Dit leer je:

V

Hoe je met elk type mens je verbinding maakt

V

Drijfveren herkennen zonder een woord te spreken

V

Kwaliteiten en valkuilen direct herkennen

V

Relaties versterken

V

Meer zelfkennis

V

Anderen beter begrijpen dan zij zelf doen

Ons lichaam bestaat uit vijf basisvormen waarbij er meestal twee of drie vormen dominant aanwezig zijn. Aan elke vorm worden drijfveren en een bepaald energietype toegeschreven. De meest dominante vormen en energietype bepaalt welke drijfveren wij als eerste naleven. We houden bijvoorbeeld allemaal van gezelligheid, maar bij ronde vormen, het rusttype, weegt de drijfveer zwaarder mee dan de andere types.  

Body-profiling gaat er van uit dat mensen holistisch zijn en dat emoties, gezondheid en karakter invloed hebben op ons uiterlijk en onze uitstraling. In deze theorie gaan we er ook van uit dat wij de weg van de minste weerstand kiezen. Wat we goed kunnen is leuker om te doen en gaat ons van nature soepeler af, hierdoor worden we steeds beter in dat wat ons al goed af ging. Wij mensen hebben de kracht om te leren en te veranderen als de omstandigheden hier om vragen. Veranderen we onze mindset en gedrag, dan veranderen we ook ons lichaam. Gaan we bijvoorbeeld van een actief leven naar meer rust dan zullen we meer rondingen krijgen. 

 

Voor de brein-nerds 

Ben je langer dan 1,82 meter dan is er goed nieuws! Volgens Wetenschappers van de University of Sydney en de Australian National University onderzoek verdienen mannen vanaf 1,83 meter 1,5% meer dan collega’s met een gemiddelde lengte. De vraag is, hoe ontstaat dit? Lengtevormen staat in de Body-profiling voor de systemische typen, de experts. Deze eigenschappen zullen een voordeel zijn in het onderhandelen van hun loon. Lengte geeft ook de indruk van kracht. Bij gevaar zoeken we eerder bescherming op bij lange mensen. 

 

Trainer: Anke Lommen

Locatie: Velden

Data: Vrijdag 19 november

Tijd: 10.00 – 16.30

Investering: 225,-

Inclusief lunch, versnaperingen en certificaat van deelnamen

 

Bestel nu!

Klik op onderstaande link

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Vragen? Graag!

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)