Trainingen

Haal de volle potentie uit je relaties

Leer beter begrijpen wat er in een ander omgaat dan dat zij zelf doen

Ondanks dat onze communicatie tussen de 60 en 100% non-verbaal is blijkt in de praktijk dat wij juist deze vorm van communicatie veelal op de toeval overlaten. Zonde! Hier leer je hoe dat anders kan. 

We onderscheid in ons aanbod tussen volwassen en kinderen. De interpretatie is bijna hetzelfde, het handelingsadvies kan echter op basis van leeftijd verschillen. Daarnaast bieden wij open inschrijvingen en incompany trainingen aan. De incompany training wordt op maat aangeboden. 

Een ding is zeker, of jouw focus meer op volwassenen of kinderen ligt, je zult ook met jouw zelfbeeld en zelfkennis aan de slag gaan. Welke training of opleiding je ook kiest, vanaf de start zal jouw BLIK verruimen. 

 

Doelgroepen

Referenties

Ik heb net de opleiding Face, Body en Mind profiler gedaan bij Anke. Ik heb deze gaan doen om meer communicatie vaardigheden te krijgen voor in mijn leidinggevende rol. Ik beveel de opleiding dan ook zeker aan aan andere leidinggevende omdat je er zoveel voor jezelf uit kan halen. Je gaat bewuster naar jezelf en andere kijken en ook zeker luisteren. Het is een mooie verrijking binnen mijn werk als leidinggevende, en ook op persoonlijk vlak.

Moniek Witjes

CS Supervisor, DSV Solutions

Voordat ik bij Anke de opleiding Face, Body & Mind profiler Kids ging doen, wist ik voor mijn gevoel nog niet genoeg over de lichaamstaal van kinderen. In mijn werk als (toen nog) onderwijsassistente vond ik het juist een meerwaarde hebben om meer over kinderen te weten te komen en zo mijn kennis te verbreden.

Toen ik de opleiding had afgerond, had het me meer gebracht dan alleen die kennis. Ik heb mezelf beter leren kennen en ben ondertussen ook van baan gaan veranderen. Een nieuwe uitdaging.

Als je behalve meer kennis op wil doen over gezicht en lichaamstaal en je het daarbij toe laat om ook jezelf te ontwikkelen, is dit een super leuke opleiding. Anke kan op een hele mooie manier je de stof eigen maken, toe laten passen in de praktijk en vooral jezelf er mee aan de slag laten gaan (met jezelf). Het heeft mij meer body gegeven. Was het eerst zelfvertrouwen door kennis, is het nu meer zelfvertrouwen met kennis! En als je wilt weten wat dat betekent...... dan moet je echt bij Anke zijn!

Julia Ewals

Ambulant begeleider, Stichting PSW

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies: