Non-verbale communicatie van kinderen

Verbinding is de basis van veiligheid

Groei begint bij verbinding

Face-profiling deel 1

1 dag

In deze training leer je meer dan 32 talenten aflezen in het gezicht op basis van faceprofiling

Als je vervolgens de smaak te pakken hebt kun je na het volgen van deze training doorstromen tot Face, Body en Mind profiler. Deze training is geschikt voor het lezen van volwassenen en kinderen.

Lichaamstaal in de klas

2 dagen

Meer dan 60% van onze communicatie is non-verbaal en in situaties waar spanning is loopt dit op tot 93%. Toch worden leraren hier minimaal in opgeleid waardoor ze onnodige signalen mislopen. In deze twee daagse training leer je deze signalen te herkennen zodat je spanning voor kunt zijn en zelfs ordeproblemen kunt voorkomen.

Wordt gecertificeerd FBM-profiler Kids

5 dagen

Wordt gecertificeerd profiler met deze unieke opleiding in Nederland om vanuit non-verbale communicatie kinderen nog beter te begeleiden. Hun talenten beter te herkennen en ze te helpen zich veilig te voelen zodat ze kunnen groeien.

 

Dicht bij 't vuur

8 avonden, 1 individuele sessie voor een talent en face-profiel.

We willen graag een verschil uitmaken en dat doen we met heel ons hart. Wat we dan echter vaak vergeten is de belangrijkste persoon in ons leven en dat zijn wij zelf.

In deze training gaan we samen onderzoeken waar jouw vuur van brand, maar krijg je ook handvaten om meer uit je leven te halen, balans te krijgen en gelukkig te zijn. Deze training is voeding voor je ziel. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

Voordat ik bij Anke de opleiding Face, Body & Mind profiler ging doen, wist ik voor mijn gevoel nog niet genoeg over de lichaamstaal van kinderen. In mijn werk als (toen nog) onderwijsassistente vond ik het juist een meerwaarde hebben om meer over kinderen te weten te komen en zo mijn kennis te verbreden.

Toen ik de opleiding had afgerond, had het me meer gebracht dan alleen die kennis. Ik heb mezelf beter leren kennen en ben ondertussen ook van baan gaan veranderen. Een nieuwe uitdaging.

Als je behalve meer kennis op wil doen over gezicht en lichaamstaal en je het daarbij toe laat om ook jezelf te ontwikkelen, is dit een super leuke opleiding. Anke kan op een hele mooie manier je de stof eigen maken, toe laten passen in de praktijk en vooral jezelf er mee aan de slag laten gaan (met jezelf). Het heeft mij meer body gegeven. Was het eerst zelfvertrouwen door kennis, is het nu meer zelfvertrouwen met kennis! En als je wilt weten wat dat betekent...... dan moet je echt bij Anke zijn!

Julia Ewals

Ambulant begeleider, Stichting PSW

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies:

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)