Trainingen

Haal alle potentie uit je communicatie

Face-profiling deel 1

Talenten en persoonlijkheid lezen

1 dag

In deze training leer je meer dan 32 talenten aflezen in het gezicht op basis van faceprofiling

Als je vervolgens de smaak te pakken hebt kun je na het volgen van deze training doorstromen tot Face, Body en Mind profiler of Face-profiling deel 2

Face-profiling deel 2

Totaal profiel leren maken

2 dagen

Na het volgen van deel 1 of de opleiding tot FBM-profiler kun je jouw kennis vergroten door alle kenmerken  te leren herkennen en toepassen die we binnen de techniek van Faceprofiling kennen. Na deze training herken je meer dan 75 talenten in het gezicht van de ander en welke invloed dit heeft op hun gedrag.

Face, Body & Mind Profiler

Effectief communiceren en beïnvloeden

6 dagen

In deze opleiding leer je de ander tot zijn of haar diepste kern te lezen, qua persoonlijkheid, drijfveren, talenten, valkuilen, denkpatronen en ook wat de persoon binnen de context denkt en voelt. Je leert hoe je de informatie die je aan anderen kunt aflezen kunt inzetten tijdens gesprekken om effectief te communiceren, miscommunicatie te voorkomen en de ander positief te beïnvloeden.

VOOOS met je klant.

5 dagen

Voor een klantrelatie op wieltjes.

Niet met trucjes, maar met mensenkennis en zelfvertrouwen met elke type klant een langdurige relatie opbouwen door kennis over gedragsbeïnvloeding en neuro-sales te combineren. Deze opleiding wordt aangeboden met Drijfveerkracht.

Dicht bij 't vuur

8 avonden & 1 individueel moment

Wat brandt er in jou en wat verdient extra aandacht? In deze training gaan we aan de slag met de belangrijkste persoon in jouw leven en dat ben jezelf. Deze training is voor vrouwen die zo veel mogelijk uit het leven willen halen en meer willen genieten. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Ik wil graag advies: