Profiling & Coaching

 Voor advies of om vastgeroeste patronen los te laten

Ik wil een gratis intakegesprek

De beste investering ben jezelf!

Is het tijd voor jou om bij jezelf stil te staan?

 

Coaching

Voor mensen die hun doelen willen halen, keuzes willen maken en gelukkiger willen zijn biedt BLIK individuele coach-trajecten aan.

Profiel - Reading

Voor mensen die willen weten welke antwoorden in hun gezicht geschreven staan biedt BLIK profielen aan die gemaakt worden door jouw gezicht, lichaam en lichaamstaal te lezen. Ook een aanrader bij loopbaan en studiekeuzes

Voor dat ik als ondernemer met met mijn persoonlijke ontwikkeling bij Anke aan de slag ging vond ik het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé en mijn grenzen aan te geven. Nu ik het traject heb afgesloten ben ik bewuster van mijn valkuilen en patronen en heb ik inzichten gekregen die mij helpen om de voor mij juiste beslissingen te maken….

Cindy in 't Zandt

DGA Kim & CO

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57