Coaching

 

“Leven leef je met lef”  – Anke Lommen-

 

 

“Leven leef je met lef” – Anke Lommen –

Ik ben van de generatie waarbij ik opgroeide zonder computer (oké de commedoor kwam in beeld toen ik in groep 7/8 zat). Mijn generatie zat graag achter de TV. Onze ouders vonden het maar niets dat we met glazige oogjes en open mond naar Seabert en de Snorkels keken. Net als in veel gezinnen was de afstandbediening een soort van power-tool. Wie deze had bezat de macht van het zappen. Zappen totdat je iets tegen kwam waar je staartje van ging kwispelen. 

Waarom vertel ik je dit nu? Omdat wij mensen niet veel anders zijn dan een tv en afstandbediening. Te veel mensen staan op stand-by en wachten af totdat ze op ‘AAN’ worden gezet. Ze identificeren zich meer met de TV dan met de afstandbediening die controle heeft op de keuzes die worden gemaakt. 

Mijn vraag aan jou is dan ook?

Wil je de TV of de afstandbediening zijn?

Elk mens is te bijzonder om alleen maar geleefd te worden

en het leven is te kort om er niet uit te halen wat er in zit!

Ben je op zoek naar wie je bent, wat je kunt, wat je wilt en hoe je dit met zelfvertrouwen en lef kunt bereiken? In je loopbaan of privé? Dan help en ondersteun ik je daar graag bij. Je kunt een gratis online intake-gesprek met mij plannen zodat we samen kunnen onderzoeken of we een match zijn.

 

 

“Ik help je uit je comfortzone te stappen”

Tijdens de coaching zet ik mijn skills als profiler, NLP’er, leiderschapstrainer in om jou te helpen de juiste knoppen in te drukken. 

Wat anderen zeggen

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Ik had vragen over mijn loopbaan en heb de coaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

3 + 14 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)