Profiling

 

Leer jezelf beter kennen en positief beïnvloeden

voor meer plezier, geluk en succes

Het staat op je lijf geschreven

Je lichaam is wijs en slaat een schat van informatie op waar we op kunnen leunen en van kunnen leren. Als Face, Body en Mind profiler ga ik met jou vanuit een holistische optiek kijken naar dat wat jouw lichaam over jouw karakter, levensstijl, karma en levensmissie verraad. We kijken ook naar je talenten, valkuilen en patronen die je door de jaren hebt opgebouwd. Afhankelijk van het doel zul je 1 keer of vaker komen. Twijfel je? Je bent welkom voor een gratis kennismakingsgesprek waarin ik je graag meeneem in de mogelijkheden. 

 

Thema’s kunnen zijn:

Ik twijfel over mijn loopbaan.

Ik wil mezelf met zelfvertrouwen presenteren.

Ik wil mijn emoties en gedrag kunnen beïnvloeden.

Ik wil anderen beter kunnen begeleiden, leiding geven en beïnvloeden.

Ik wil effectiever communiceren.

Ik wil mezelf beter begrijpen.

Ik wil negatieve patronen doorbreken.

Ik wil gelukkiger en positiever zijn.

Wat anderen zeggen

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Ik had vragen over mijn loopbaan en heb de coaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Maak een afspraak of kijk eens bij het aanbod voor opleidingen

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

5 + 15 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57