Speedreading Kids

Herken in één ogenblik welke handelingsadviezen bij het kind passen

 

Inleiding:

In elke vorm vind je een verhaal

We kunnen er soms best wel mee worstelen. Wat heeft dit kind nu echt van mij nodig zodat het met zijn eigen kwaliteiten op een gelukkige manier groot kan worden? Maar ook, hoe kan ik het beste met dit kind omgaan? Deze antwoorden staan in het gezicht beschreven. In deze training maak je kennis met de basistypen en een 32 kenmerken die je van alles verraden over het type kind en wat het van jou nodig heeft. De theorie behandel je thuis vanuit een online leeromgeving om vervolgens in een dagtraining de kennis in de praktijk te leren inzetten. Na deze training heb je meer handvaten en kijk je nooit meer het zelfde naar een snoet.

Doelgroep:

Deze opleiding is zeer geschikt voor coaches, trainers, leraren, begeleiders en ouders.

Opbrengst:

 • Je herkent kwaliteiten en valkuilen in één oogopslag
 • Je weet wat elk individueel kind nodig heeft in de omgang
 • Je krijgt handelingsadviezen 
 • Je kunt een sterkere relatie opbouwen
 • Je kunt vanuit authenticiteit met het kind werken/wonen

Referenties:

Vandaag een zeer interessante en leerzame workshop Face-profiling bij kids gehad. De enthousiasme van jou als docent Anke is aanstekelijk en maakt je nieuwsgierig naar meer. Dank je wel Anke. Top gedaan! Ik zal het zeker bij anderen aanraden.

Lucia Laumen

Eigenaar, Gastouderopvang bij Luus

Inspirerende training gehad waardoor ik met een andere/nieuwe BLIK naar kinderen kijk! Ook veel geleerd over mezelf, herkenning maar ook nieuwe inzichten gekregen. Waardevolle training, nu praktisch ermee aan de slag! Dank je wel Anke voor je enthousiasme waarmee je alles overbrengt, zeer de moeite waard!!

Resi Simons

Leraar, Mikado

Programma:

Deze training wordt gegeven door middel van blended learning. Dat houdt in dat je thuis via ons leerplatform video’s en opdrachten krijgt als voorbereiding op de praktijkdag. Op deze manier leer je meer in een korte tijd, heb je meer herhaling en kunnen we tijdens de praktijkdag vooral samen aan de slag. De ervaring leert dat cursisten juist door herhalen en oefen onder begeleiding de beste resultaten bereiken.

Module 1: Basistypen

We onderscheiden vijf basisvormen wanneer we kijken naar het lichaam en hoofd: rond, ruit, vierkant, rechthoek (ovaal) en de driehoek. Aan deze vormen koppelen we vijf persoonlijkheidstypen. Je leer hoe je ze herkent (ook non-verbaal), wat hun drijfveren en voorkeuren zijn.

  Module 2: Gezichtskenmerken

  De meest belangrijkste gezichtskenmerken in het herkennen van kwaliteiten en valkuilen.

   Aanvullende informatie

   • Deze training wordt in Velden of Venray gegeven. Hier kunt je gratis parkeren en het is goed bereikbaar met het openbaar vervoer.
   • Wanneer er niet fysiek mag worden onderwezen zullen de trainingen online hun vervolg krijgen.
   • Elk kwartaal kun je jezelf inschrijven voor een gratis online oefenmoment onder begeleiding van de docent
   • Face-reading of ook wel face-profiling genoemd maakt onderdeel uit van de opleiding tot gecertificeerd Face, Body en Mind profiler. Wil je naast gezichtskenmerken ook gedrag goed kunnen lezen en interpreteren, jouw coaching en communicatie-skills verbeteren en binnen de context juist reageren, dan is deze opleiding echt iets voor jou. 
   • Groepen bestaan uit minimaal 4 en maximaal 16 deelnemers

   Investering:

   De beste investering ben jezelf

   Tijd:

   Thuisstudie met films en opdrachten : naar schatting ongeveer 4 uur. Contacturen: 7 uur

   Lesdag: van 9.30 – 16.30

   Investering:

   225,- incl online leeromgeving, werkmap en lunch. De prijs is op basis van 0% BTW. 

   Face-reader

   Wil je jezelf helemaal onderdompelen in het lezen van gezichten dan is de training face-reader misschien ook iets voor jou.

   Inschrijving dagtraining:

    

   Geen Resultaten Gevonden

   De pagina die u zocht kon niet gevonden worden. Probeer uw zoekopdracht te verfijnen of gebruik de bovenstaande navigatie om deze post te vinden.

   Voor dat ik me inschrijf wil ik nog graag een vraag stellen:

   10 + 5 =

   Chat openen
   1
   Wil je contact?
   Scan de code
   Hallo! Zeg het maar :)