Spiegel sessies voor leidinggevende en ondernemers

 

 

Jouw team en/of jouw bedrijf is niet de reflectie van wat je zegt, maar van wat je doet.

Hoe hoger jouw functie, hoe hoger de impact jij hebt op de sfeer in jullie bedrijf. Dat is mooi en ook kwetsbaar.

Van ondernemers en leidinggevende weten we dat het niet altijd makkelijk is om objectief gespiegeld te worden. Dat kan komen omdat ze onrust in hun team willen voorkomen of omdat zij zo verweven in het systeem zijn dat er te veel belangen meespelen voor een objectieve reflectie.

Spiegelen is een manier van feedback geven door op zoek te gaan naar onbewuste patronen die wij verbaal en non-verbaal kunnen waarnemen. Welke helpen en welke belemmeren? Wat straal je uit en wat trek je aan? Wat zijn je blinde vlekken en welke signalen mis je?

Tijdens het spiegelen leer jij hoe je jouw communicatie en mindset zo kunt inzetten zoat je anderen, maar ook jezelf in beweging krijgt.

…Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken.

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Afgelopen week een spiegelsessie gehad met Anke. Ze stelde mooie coachgerichte vragen die mij echt even aan het denken zetten over mezelf en mijn praktijk.

Aan het einde van de sessie had ik antwoorden op vragen, waarvan ik van te voren niet wist dat ik ze had. Ik heb verschillende aandachtpunten en inzichten gekregen, waarmee ik gelijk praktisch aan de slag kom.

Christel Knippenberg-Jakobs

Eigenaar bij Kinderpraktijk Christel

=

Thema's kunnen zijn:

V

Balans tussen werk & privé

V

Zelfvertrouwen

V

Jezelf presenteren

V

Assertiviteit

V

Motiveren van anderen

V

Omgaan met lastig gedrag

V

Ondermijnen van hiërarchie

V

Versterken van je mindset

Voor dat ik als ondernemer met met mijn persoonlijke ontwikkeling bij Anke aan de slag ging vond ik het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé en mijn grenzen aan te geven. Nu ik het traject heb afgesloten ben ik bewuster van mijn valkuilen en patronen en heb ik inzichten gekregen die mij helpen om de voor mij juiste beslissingen te maken.

Ik beveel een persoonlijk traject bij Anke aan, want Anke laat je op een hele prettige manier inzien wat je patronen en valkuilen zijn waarbij je handvaten krijgt om dit om te buigen. Anke draagt veel kennis bij zich die ze graag met je deelt.

Op dit moment volgen mijn 2 collega’s de cursus “Vooosen met je klant” bij Anke en ook zij zijn erg over Anke te spreken. Ik zou zeggen bel Anke, drink een kop koffie samen en ervaar haar fijne vibe!

Cindy in 't zandt

DGA, Kim & Co Interieurarchitectuur

V

Onafhankelijk

V

Veilig

V

Nuchter

V

Expertise in gedragspatronen

V

Expertise in communicatie

V

Expertise in profiling

Stuur een bericht zodat we een gratis intake kunnen plannen. 

8 + 12 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Jouw team en/of jouw bedrijf is niet de reflectie van wat je zegt, maar van wat je doet.

10 + 3 =

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)