Spirit Circles

Verbinden – Inspireren – van elkaar Leren – Samenwerken

Netwerk voor mensen met een holistisch randje

Welkom bij Spirit Circles netwerk voor ondernemers, leiders en begeleiders met een holistisch randje, in de creatieve sector en mensen die anderen helpen of onderwijzen op het gebied van mentale en fysieke gezondheid.

Bij Spirit Circles geloven we sterk in de kracht van verbinding en samenwerking als drijvende krachten voor groei en inspiratie.

 

Ons netwerk bestaat uit gelijkgestemde individuen die elkaar willen ontmoeten om op mentaal, emotioneel en energetisch niveau verbinding te maken, elkaar te inspireren, van elkaar te leren en samen te werken aan gemeenschappelijke doelen of projecten.

Wij geloven dat we door het delen van energie, kennis en ervaringen een grotere impact kunnen maken op de wereld en de mensen die we willen helpen.

Is Spirit Circles iets voor jou?

Kom vooral voelen en ervaren of dit netwerk bij je past. Het enige wat we van jou vragen is een nieuwsgierige houding en het doel om te delen. Dat is belangrijk voor ons. Een wederkerigheid in energie. Ons netwerk heeft een basis van wederzijdse nieuwsgierigheid, ondersteuning en samenwerking, waarbij we elkaar aanmoedigen om onze energie volledig te laten stromen. 

Evenementen

Ons streven is om minimaal 10 evenementen per jaar te organiseren. Het liefst in samenwerking met ons Spirit Circle Netwerk. Sommige bijeenkomsten zijn op basis van een vrijwillige bijdrage en sommige op basis van een vast bedrag zodat de organisatie de ruimte en versnaperingen kan bekostigen. 

Klik op het event voor meer informatie

Meld je aan door een ticket te kopen of reserveren

 

u

Ik ben ondernemer maar val niet binnen het profiel, kan ik me aanmelden?

Ja, zolang je open staat voor een holistische zienswijze en vanuit verbinding wilt leren, inspireren en samenwerken dan ben je welkom.

u

Zijn er verplichtingen?

Er zijn elk jaar minimaal tien bijeenkomsten. Om een energetische balans in investering te houden verwachten we dat je minimaal 2x per jaar je gezicht laat zien op een van de bijeenkomsten. Voor bijeenkomsten wordt een vrijwillige bijdrage of een vaste prijs gevraagd om de ontkosten te dekken.

u

Mag ik zelf een bijeenkomst organiseren?

Ja, voor meer informatie neem contact op met Anke: 0618357028

u

Hoe kan ik het beste up to date blijven

Je vindt ons op Facebook en Linkedin of schrijf je in voor de nieuwsbrief door een mail te sturen naar anke@blikopverbinding.nl 

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)