"Leven leef je met lef"

Anke Lommen

Spreken & faciliteren.

In het Nederlands en Engels

Anke Lommen is om haar expertise in mensenkennis en oprecht contact maken al op diverse evenementen als spreker ingehuurd. Anke is de go-to persoon als je een evenement organiseert waar mensen zichzelf en anderen beter willen leren begrijpen en met meer diepgang contact willen maken. Dit doet ze niet alleen door te spreken, maar ook door het publiek actief mee te  laten doen.

Als facilitator weet ze hoe ze iedereen betrokken kan houden, Ze werkt met alle leeftijden, waarbij ze een extra gave heeft om mensen die normaal niet graag in het middelpunt staan toch op een prettige manier te betrekken (zelfs pubers). Haar nuchtere no-nonses aanpak zorgt voor openheid, inzicht en humor. Met haar kennis over hoe mensen denken en communiceren, maakt Anke je evenement zowel leerzaam als inspirerend.

Anke heeft ervaring in Nederland en Amerika. 

Ontdek hoe Anke jouw bijeenkomst kan voorzien van meer interactie en verbinding door een afspraak te maken.

 

Impact.

Het is mijn missie om anderen te helpen vanuit intrinsieke motivatie te leven en werken zonder de oprechte verbinding met anderen te verliezen zodat zij niet alleen op zichzelf, maar ook op anderen en de wereld om hen heen impact maken. Op deze manier creëren we een rimpeleffect van positieve energie.

Minder gedoe, meer verbinding

Minder moeten, meer motivatie

Minder ego, meer empathie

Minder oordelen, meer begrip

Minder afhankelijkheid, meer vrijheid

Minder oppervlakkigheid, meer diepgang

Minder twijfel, meer vertrouwen

Inspiratie:

In mei een kennisdelingsessie gehouden voor onderwijs, bedrijfsleven en leerlingen samen met Breinbusters. Omdat ik al samenwerkte met Anke gaf ze aan dat ze (samen met Tom en Eliane) wel een rol wilde spelen in dit event. En wat ben ik blij dat ik met Anke en de Breinbusters heb samengewerkt. Ze hebben me geholpen het tot een inspirerend geheel te brengen en de engergie spatte er vanaf tijdens de sessie. Ik vind het geweldig om te zien hoe Anke met de leerlingen contact maakt en iedereen op z’n gemak laat voelen. Ze weet dingen simpel en helder te vertellen zodat het je ook bijblijft en ze geniet zichtbaar. Mocht jouw bijeenkomst een boost kunnen gebruiken dan zou ik dit trio zeker aanbevelen!

Zie hier het resultaat: https://www.youtube.com/watch?v=I1Wp4o4HVD8 

Linda Melis

Bedrijvencoördinator Sterk Techniekonderwijs Venlo

Tijdens ons Werkvormenfestival mocht Anke niet ontbreken! Want als facilitator/sessieleider is het een kunst als je de mensen tegenover je goed weet in te schatten en kan ‘lezen’. Anke heeft met haar aanstekelijke enthousiasme, ludieke voorbeelden en positieve vibe een feestje gemaakt van haar workshop. De volgende keer is ze er zeker weer bij (althans, dat hopen wij;)

Kim Hendriks

Spelende trainer / facilitator en eigenaar @Sessiemakers

Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie.

Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaar kappers

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)