"Individually, we are one drop. Together, we are an ocean."

Ryunosuke Satoro

Aanbod voor teams

Van nature heeft de mens de wil om zichzelf te blijven ontwikkelen (Deci & Ryan). Dit is een belangrijk kenmerk van intrinsieke motivatie. De wil om iets te doen, maar ook de wil om te leren en dus ook om te veranderen. Wanneer we iets “moeten”, noemen we dit extrinsieke motivatie.

Wetenschap heeft inmiddels bewezen dat intrinsieke en extrinsieke motivatie geen vrienden van elkaar zijn. Sterker nog, extrinsieke motieven zoals loon, druk van anderen of erbij willen horen gaan ten koste van intrinsieke motivatie. Dit is bijvoorbeeld met MRI-scanners bewezen door Murayama e.a. in 2010.

In ons aanbod voor teams richten we ons dan ook op persoonlijke ontwikkeling, sfeer en intrinsieke motivatie.

Trainingen

Leer hoe je anderen intrinsiek motiveert door ze beter te begrijpen dan ze zelf doen.

Team coaching

Creëer een gemotiveerd team waar de relatie met, competenties en autonomie van collega’s voorop staat.

Intervisie

Vergroot je relatie, competentie en autonomie. Leer met en van elkaar met casussen uit de dagelijkse praktijk

Referenties

Tijdens ons Werkvormenfestival mocht Anke niet ontbreken! Want als facilitator/sessieleider is het een kunst als je de mensen tegenover je goed weet in te schatten en kan ‘lezen’. Anke heeft met haar aanstekelijke enthousiasme, ludieke voorbeelden en positieve vibe een feestje gemaakt van haar workshop. De volgende keer is ze er zeker weer bij (althans, dat hopen wij;)

Kim Hendriks

Spelende trainer / facilitator en eigenaar @Sessiemakers

” Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie. Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.”

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaarkappers

“Als Manager Recruitment ben ik altijd op zoek naar Out of The Box evolutie methods die helpen om kandidaten als ook collega’s nog beter te leren kennen en in te spelen op hun behoeftes. Met Anke heeft in dit geval Vanderlande een professionele dame met een no nonsense mentality aan haar verbonden. De complimenten uit mijn team waren overweldigend en de volgende training is geboekt. Een absolute aanrader als je verder wilt professionaliseren in candidate journeys met je team.”

Wendy Kroes

MBA BJ, Manager Recruitment a.i. bij Vanderlande

Keurmerk

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)