Teams

Together Everyone Achieves More Succes!

 

Vergroot je zelfkennis en mensenkennis zodat je effectiever kunt samenwerken.

Elk werk is mensenwerk en juist daarom is het belangrijk om te investeren in je mensen. BLIK helpt bedrijven en teams om hun communicatie, relaties en mindset te verbeteren. Als we beter kunnen inschatten wat de ander nodig heeft, elkaar beter begrijpen, waarderen en effectiever communiceren kunnen we onnodige problemen voorkomen en conflicten sneller oplossen. Een fijn werksfeer draagt niet alleen bij aan betere resultaten, maar ook aan het vergroten van je werkplezier.

In de trainingen van BLIK leer je hoe je met de persoonlijkheid, drijfveren en emoties van anderen en jezelf om kunt gaan zodat jullie elkaar naar een hoger niveau kunnen brengen. 

Naast het verbeteren van onderlinge relaties biedt BLIK ook trainingen aan om klantrelaties te verbeteren.

Trainingen & Masterclasses

wAnke biedt trainingen aan om de zelfkennis en mensenkennis te vergroten zodat het team met elkaar of met de klant beter en plezieriger kan samenwerken. Op basis van het leerdoel en jullie voorkennis denkt ze graag met jullie mee. Trainingen worden gepersonaliseerd en op maat aangeboden. Één ding is zeker, na een training van Anke kijk je met een nieuwe blik naar elkaar.

 • Effectief communiceren
 • Persoonlijk leiderschap
 • Persoonlijkheidstypen herkennen
 • Face & Bodyprofiling
 • Klantrelaties
 • Lichaamstaal in gesprekken
 • De eerste indruk
 • Jezelf presenteren
 • Spanning herkennen & weerstand ombuigen
 • Feedback geven
 • De beïnvloedingstijlen
 • Prikkelverwerking
 • Omgaan met gedragsproblemen

Teamcoaching & intervisie

Wil je graag dat de sfeer en mindset binnen jullie team veranderen of ben je op zoek naar (nog) meer diepgang, vertrouwen en verbinding? Dan is team-coaching echt iets voor jullie. Samen gaan jullie in een traject aan de slag met de belangrijkste succesfactoren van jullie bedrijf: ‘Jullie zelf’. De ziel van de zaak.

Wil je eerst dat wat er speelt in jullie team in beeld brengen? Dat kan. Het is mogelijk om een belevingsonderzoek af te nemen binnen jullie team. Neem contact op voor een afspraak.

De Breinbusters

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

www.breinbusters.nl

Samenwerkingspartners

” Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie. Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.”

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaarkappers

“Als Manager Recruitment ben ik altijd op zoek naar Out of The Box evolutie methods die helpen om kandidaten als ook collega’s nog beter te leren kennen en in te spelen op hun behoeftes. Met Anke heeft in dit geval Vanderlande een professionele dame met een no nonsense mentality aan haar verbonden. De complimenten uit mijn team waren overweldigend en de volgende training is geboekt. Een absolute aanrader als je verder wilt professionaliseren in candidate journeys met je team.”

Wendy Kroes

MBA BJ, Manager Recruitment a.i. bij Vanderlande

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

3 + 12 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57