"De grootste kracht van een mens is zijn vermogen om te leren."

Albert Einstein

Meer uit JEZELF halen

Training

Zet je automatisch piloot uit en neem leiderschap op je leven, geluk en energiebalans door bewuste keuzes te maken op het gebied van werk en privé. 

Coaching

Ga doelgericht aan de slag om vaardigheden te verbeteren, je zelfvertrouwen te vergroten en/of keuzes te maken met loopbaan, leiderschap of presentatie-coaching.

Meer uit ANDEREN halen

Mensen lezen en motiveren in gesprekken

Haal meer uit je communicatie en relaties door mensen te lezen en hen te kunnen motiveren, inspireren en impact te maken met behulp van lichaamstaal, taalpatronen en jouw eigen uitstraling.

Trainen met impact

Vergroot je trainers-skills door presentatietechnieken te combineren met het direct schrijven van een training op basis van jouw kennis. Na afronding weet je hoe je jezelf beter presenteert en heb je gegarandeerd een dag-training op de plank liggen.

Traditionele Chinese face-reading

Leer met eeuwenoude kennis ander te lezen als een boek door op een holistische manier te kijken naar de mindset, eigenschappen, drijfveren en zelfs de gezondheid van de mens.

Verbindend verkopen en je klant of cliënt lezen

Niet met trucjes, maar door je klant (en jezelf) beter te begrijpen leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie opbouwt en ze  overtuigt waarom jouw dienst of product hen verder zal helpen.

Meer uit jullie TEAM halen

Intervisie

Over leren van en met elkaar met casussen uit de dagelijkse praktijk zodat je er direct mee aan de slag kunt.

 

Trainingen

Over mensen lezen, impact maken, positief beïnvloeden en leiderschap.

 

Keurmerk

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?