Shop

De beste investering ben jezelf!

De beste investering ben jezelf!

In deze shop vind je onze producten voor 2022. Je kunt per datum kiezen voor trainingen, masterclasses en individuele readings.

Onze nummer 1 opleiding beoordeeld met een 9,1:

Face, Body & Mind Profiler

 Leer de ander lezen op met meer dan 250 non-verbale kenmerken, gedragspsychologie en beïnvloedingstijlen zodat je gedrag en resultaten positief kunt beïnvloeden. Je leert niet alleen de ander beter begrijpen, maar ook eigen blinde vlekken voorkomen om zo vanuit verbinding effectiever te communiceren.

Onze nummer 1 training in klantrelaties beoordeeld met een 9:

VOOOS met je klant

Niet met trucjes, maar door kennis over gedragsbeïnvloeding en neuro-sales te combineren leer je hoe je met elk type klant een fijne relatie kunt opbouwen en samenwerken. Deze opleiding wordt aangeboden met Drijfveerkracht.

Voor zelfinzicht, diepgang en zingeving:

Dicht bij ‘t vuur

Wat brandt er in jou en wat verdient extra aandacht? In deze training gaan we aan de slag met de belangrijkste persoon in jouw leven en dat ben jezelf. Deze training is voor vrouwen die zo veel mogelijk uit het leven willen halen en meer willen genieten. Geef jezelf dit bijzonder cadeau en kom dicht bij ‘t vuur.

In één oogopslag herkennen met wat voor type mens je te maken hebt.

Body Profiling

 Ons lichaam bestaat uit vijf basisvormen waarbij er meestal twee of drie vormen dominant aanwezig zijn. Aan elke vorm worden drijfveren en een bepaald energietype toegeschreven. De meest dominante vormen en energietype bepaalt welke drijfveren wij als eerste naleven. Door deze bij anderen te herkennen kunnen we beter samenwerken en motiveren.

Opleiding & trainingen gericht op kinderen

‘Face, Body & Mind Profiler Kids’ of ‘Lichaamstaal in de klas’

Leer kinderen non-verbaal beter begrijpen zodat je op basis van vertrouwen met elk type kind een goede relatie kunt opbouwen, ze beter kunt helpen en orde kunt houden.  

Om tijdens online vergaderingen en meetings meer impact te kunnen maken.

Online meer verbinding met lichaamstaal

Terug naar wat het was gaan we niet meer. We hebben geleerd dat het  elkaar online ontmoeten ook voordelen met zich mee brengt in reistijd, effectiviteit en in kosten. Het nadeel is dat we vaak een stuk verbinding missen of ons zelfs op een verkeerde manier online presenteren. In deze trainig leer je hoe je ook online non-verbaal een goede indruk maakt en de ander psoitief kunt beïnvloeden.

Om de ander beter te begrijpen dan ze zelf doen

Faceprofiling deel 1 & 2

In deze training leer je meer dan 32 talenten aflezen in het gezicht op basis van faceprofiling Als je vervolgens de smaak te pakken hebt kun je doorstromen naar deel 2 om je kennis uit te breiden met 75 nieuwe kenmerken.

Om je gouden pad te vinden, meer zelfinzicht en zelfliefde

Laat je gezicht lezen

Je blauwdruk staat in je gezicht geschreven. Facereading is een holistische techniek waarbij de vormen, maar ook  de rimpels in jouw gezicht een verhaal vertellen.

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@BLIK.world

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57