We zitten gezellig te borrelen bij vrienden onder hun spiksplinter nieuwe overkapping. De hoekbank is binnen en deze moet getest worden (met een drankje erbij natuurlijk).
Het is april, de maand die graag wil. Tussen een flesje bier en het kaasplankje door zegt mijn man ‘Bij ons op het werk is er een project genaamd Apollo, kun je in Amerika gaan werken’. Ik hoor het hem zijdelings zeggen en vraag hem zijn zin nog eens te herhalen. Hij zegt; ‘Bij ons op het werk is er een project genaamd Apollo, kun je in Amerika gaan werken’. Ik merk dat ik ineens op het puntje van de bank zit; ‘Gaaf! Ook met het hele gezin?’
Het is april, de maand die graag wil. Tussen een flesje bier en het kaasplankje door zegt mijn man ‘Bij ons op het werk is er een project genaamd Apollo, kun je in Amerika gaan werken’. Ik hoor het hem zijdelings zeggen en vraag hem zijn zin nog eens te herhalen. Hij zegt; ‘Bij ons op het werk is er een project genaamd Apollo, kun je in Amerika gaan werken’. Ik merk dat ik ineens op het puntje van de bank zit; ‘Gaaf! Ook met het hele gezin?’

Insider info: Het is goed om te weten dat ik met alcohol in mijn bloed NOG enthousiaster ben over nieuwe dingen en ideeën dan wanneer ik nuchter ben. Nadat ik niet meer “dubbel” kijk besef ik me pas weer dat er maar eentje van mij is en dat ik mezelf niet kan opsplitsen om al die leuke ideeën ook uit te voeren (helaas)

Daar heeft René geen antwoord op dus stoppen we nog maar wat kaasjes in onze mond.

De werkweek start en omdat het ons toch aan het denken heeft gezet deelt René alle info die hij op de mail heeft gekregen zodat we er serieus eens naar kunnen kijken. Het is al snel duidelijk dat we als gezin kunnen gaan, wat voor ons de keuze een stuk makkelijker maakt. Niet onbelangrijk, onze kinderen vinden het ook een super tof plan. Er worden wat voor- en nadelen besproken, maar oei oei oei oei, wat lijkt ons dit gaaf! René schrijft een brief en de procedure start. Hun eerste reactie is positief! Yes!

Insider info: Onze jongste dochter is super enthousiast en wil heel graag naar Amerika, want misschien ziet ze dan Mister Beast (youtuber). Ongeveer 2 uur nadat we met haar hebben gedeeld dat we het gaan proberen staat ze voor mijn neus met haar vingers te knippen; ‘zeg mam, hoe zeg je dat ook alweer? Ik weet nu al niet meer het Nederlands woord’ (Ik lach me kapot, wat een portret (Limburgse uitdrukking).

— Wordt vervolgd —-

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?