"Kennis is het begin van begrip."

Khalil Gibran

“Kennis is het begin van begrip.” – Khalil Gibran

Hoe krijg je je clienten of collega’s nu echt gemotiveerd? Hoe krijg je dingen gedaan? Hoe zet je elkaars kwaliteiten in? Hoe kun je elkaar beter begrijpen?

BLIK biedt diverse incompany trainingen aan om de samenwerking binnen en buiten het team te optimaliseren. We werken met thema’s om de zelfkennis, mensenkennis, communicatie en leiderschap te versterken.

Trainingen worden veelal door Anke gegeven die senior trainer is op het gebied van motiveren, impact maken, effectief communiceren en persoonlijk leiderschap. Ze heeft een master in gedrag, NLP en non-verbale communicatie.

Om zo goed mogelijk aan te sluiten bij jullie doel en wensen plannen we graag een gratis strategie-sessie. Online of offline.

Gratis strategie sessie

We onderzoeken wat jullie graag willen bereiken. Op basis van jullie doel geven wij een advies of en welke training het beste past.

Samenwerken

Wanneer jullie met ons besluiten samen te werken wordt er een data en locatie gepland.

Groei

Tijdens de training leren jullie de nieuwe skills met theorie, praktische werkvormen en praktijkvoorbeelden.

Evalueren

Binnen een afgesproken tijd wordt er contact opgenomen om de training te evalueren op vorm,  inhoud en rendement.

 

Voorbeeld thema’s maatwerk trainingen

Hieronder vind je een aantal thema’s waarvoor BLIK in het verleden maat-werk trainingen heeft ontwikkeld.

Vertrouwd

Door leiders, medewerkers en ondernemers bij:

“Als Manager Recruitment ben ik altijd op zoek naar Out of The Box evolutie methods die helpen om kandidaten als ook collega’s nog beter te leren kennen en in te spelen op hun behoeftes. Met Anke heeft in dit geval Vanderlande een professionele dame met een no nonsense mentality aan haar verbonden. De complimenten uit mijn team waren overweldigend en de volgende training is geboekt. Een absolute aanrader als je verder wilt professionaliseren in candidate journeys met je team.”

Wendy Kroes

MBA BJ, Manager Recruitment a.i. bij Vanderlande

Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie.

Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet.

Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaar kappers

Inspirerende ochtend gehad waardoor ik met een andere/nieuwe BLIK naar kinderen kijk! Ook veel geleerd over mezelf, herkenning maar ook nieuwe inzichten gekregen. Waardevolle training, nu praktisch ermee aan de slag! Dank je wel Anke voor je enthousiasme waarmee je alles overbrengt, zeer de moeite waard!!
Resi Doornenbal

Leerkracht basisonderwijs bij Kerobei

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)