Referenties

Ik begrijp mezelf en anderen nu beter

 

Naar aanbod

Voor dat ik als ondernemer met met mijn persoonlijke ontwikkeling bij Anke aan de slag ging vond ik het lastig om een goede balans te vinden tussen werk en privé en mijn grenzen aan te geven. Nu ik het traject heb afgesloten ben ik bewuster van mijn valkuilen en patronen en heb ik inzichten gekregen die mij helpen om de voor mij juiste beslissingen te maken.

Ik beveel een persoonlijk traject bij Anke aan, want Anke laat je op een hele prettige manier inzien wat je patronen en valkuilen zijn waarbij je handvaten krijgt om dit om te buigen. Anke draagt veel kennis bij zich die ze graag met je deelt.

Op dit moment volgen mijn 2 collega’s de cursus “Vooosen met je klant” bij Anke en ook zij zijn erg over Anke te spreken. Ik zou zeggen bel Anke, drink een kop koffie samen en ervaar haar fijne vibe!

Cindy in 't zandt

DGA, Kim & Co Interieurarchitectuur

Gezichtstaal is geweldig en de passie waarmee Anke hierover kan vertellen en je BLIK verruimen is aanstekelijk. Ik kan iedereen aanraden om je door Anke te laten meenemen in deze mooie andere ‘taal’.

Chantal Theunissen

Eigenaar & Kantelexptert, A Casa Nostra ‘De Grote Waaij’

Do you speak bodylanguage?

Ik durf nu volmondig te zeggen, ja! Lees meer

Marijn van der Coelen

Teamcoördinator Financieel Adviseurs, Rabobank

Dichtbij t vuur. Anke heeft met haar hele ziel en zaligheid een cursus ontwikkeld ‘Dicht bij t vuur’ , alias dichtbij je zelf (vanaf 2023 genaamd Full Circle). Een 10tal cursusavonden met een breed scala aan informatie om eens dicht bij je zelf te kijken waar je staat, waar je heen wilt en als kernpunt Vuur. Waar gaat je vuurtje harder van branden en wat is hier voor nodig.
Anke is een wandelende inspiratie bron, en zorgt op deze avonden voor veel informatie, gastsprekers die toegevoegde waarde hebben in de brede zin van t woord, ze heeft de tools iemand te kunnen lezen als een open boek, en je houdt dr niet voor de gek! Ze prikt op de juiste plekken en zorgt voor een lach en een traan, en vooral dat na dit hele traject je wel een duidelijker doel hebt en een hoop kennis over jezelf rijker en een hoop tools waar je mee aan de slag kunt.
We hadden een prachtig bij elkaar geraapt team, waar we samen dit vuur avontuur mee hebben gedaan, met als begeleider Anke. Ik had me geen betere kunnen wensen!! T is een topper!
Janneke Gooren

Ondernemer, Janneke Design bloemsierkunst

Van Anke en Eliane word je enthousiast en wil je alles kennis die ze in zich heeft in je op slurpen. In de opleiding VOOOSen met je klant nemen ze je o.a. mee in de wereld van body profiling en dat is me toch tof! Je leert jezelf en je non-verbale communicatie kennen, je komt voor de camera te staan en je staat verstelt van de vele dingen die je van personen kunt aflezen binnen enkele seconden. Super tof en enorm waardevol in mijn werk- en privéleven. Al met al heeft specifiek deze opleiding mij leren omgaan met mijn eigen (on)zekerheid om een ‘nee’ te krijgen. Een nee is namelijk nog niet meteen een nee en dat is prettig om te weten en te ervaren.

Maud Willems

Office- en projectmanagement

De workshop Profiling is een echte aanrader voor iedereen die objectief naar zichzelf en anderen wil kijken. Anke doet dit op een speelse, humoristische maar zeker ook professionele manier. Kennis en plezier gaan hand in hand en dat zorgt ervoor dat de dag voorbij vliegt!

Theo Geurts

Re-set Coach, Advanced IEMT practioner, bij Theo Geurts Re-set Coaching

Afgelopen week een spiegelsessie gehad met Anke. Ze stelde mooie coachgerichte vragen die mij echt even aan het denken zetten over mezelf en mijn praktijk.

Aan het einde van de sessie had ik antwoorden op vragen, waarvan ik van te voren niet wist dat ik ze had. Ik heb verschillende aandachtpunten en inzichten gekregen, waarmee ik gelijk praktisch aan de slag kom.

Christel Knippenberg-Jakobs

Eigenaar bij Kinderpraktijk Christel

Inspirerende ochtend gehad waardoor ik met een andere/nieuwe BLIK naar kinderen kijk! Ook veel geleerd over mezelf, herkenning maar ook nieuwe inzichten gekregen. Waardevolle training, nu praktisch ermee aan de slag! Dank je wel Anke voor je enthousiasme waarmee je alles overbrengt, zeer de moeite waard!!
Resi Doornenbal

Leerkracht basisonderwijs bij Kerobei

Een ‘doorsnee zaterdagmorgen’ en blanco begin ik met de workshop Bodyprofiling. Helemaal ‘in het nu’ vliegt de dag voorbij en als ik op weg naar huis de dag reflecteer besef ik pas wat een shitload aan kennis ik erbij gekregen heb. Met oefeningen, persoonlijkebegeleiding en veel ruimte tot eigen inbreng en vragen stellen weet Anke je helder uit te leggen wat de basis in faceprofiling is en je gaat letterlijk anders naar mensen kijken in de goede zin des woords. Kan het dan ook iedereen van harte aanbevelen

Martijn Somhorst

Imagineer - engineer en kunstenaar

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Tijdens ons Werkvormenfestival mocht Anke niet ontbreken! Want als facilitator/sessieleider is het een kunst als je de mensen tegenover je goed weet in te schatten en kan ‘lezen’. Anke heeft met haar aanstekelijke enthousiasme, ludieke voorbeelden en positieve vibe een feestje gemaakt van haar workshop. De volgende keer is ze er zeker weer bij (althans, dat hopen wij;)

Kim Hendriks

Spelende trainer / facilitator en eigenaar @Sessiemakers

Wat als een klant het één zegt maar iets anders uitstraalt? Dankzij Anke kan ik de signalen goed interpreteren en daardoor ook beter handelen. Haar workshop faceprofiling geeft je een goede basis waar je verder op kan bouwen.

Esther Natar

Ondernemer, De Content Agency

“Anke heeft met veel kennis en enthousiasme verteld over face, body en mind.
Met betrekking tot jezelf en kijkend naar anderen. Van
 begin tot eind zo interessant dat ik ook graag de vervolgcursus ga volgen”.

Anita Hegger

HR, Pulse Business Solution

VOOOS heeft mij heel veel zelfvertrouwen gegeven en me geleerd de klant beter te begrijpen. Het heeft mij en mijn bedrijf laten groeien!

Kitty Slaats-Lommen

Eigenaar, Kitty's Hairdesign - De kleurspecialisten

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Ik heb de workshop Profiling van Anke gedaan. Wat ontzettend interessant!! Een aanrader voor iedereen en een “must” als aanvulling op NLP. De theorie wordt erg goed door Anke uitgelegd en door veel praktijkoefeningen maak je de theorie ook snel eigen.
Anke brengt de stof erg goed, leuk en vooral ook op haar eigen, enthousiaste manier!
Anke geeft meer workshops in relatie tot dit onderwerp dus ook als je hiermee verder wilt kun je bij haar terecht!

Sandy Engels

Ondernemer, OWNER MAATWERK WEERT - HR advies & ondersteuning

Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet. Anke een echte zelfmade -woman met een brok levenservaring, meerdere studies en met een sterke zelfreflectie.

Tijdens de incompany trainingen voor onze 60 medewerkers heeft ze de “twijfelaars” overtuigd van hun eigen kracht en de “overtuigend zelfverzekerden” nog meer in hun kracht gezet.

Ook de één op één coaching trajecten met medewerkers heeft ervoor gezorgd dat deze niet blijven hangen in hun onzekerheid en angst maar de wereld weer positief tegemoet zien. Dankjewel kanjer, dankjewel Anke.

Frank Huizenaar

Directeur en mede-eigenaar Huizenaar kappers

Ik heb de opleiding Face, Body en Mind profiler gedaan bij Anke. Ik heb deze gaan doen om meer communicatie vaardigheden te krijgen voor in mijn leidinggevende rol. Ik beveel de opleiding dan ook zeker aan aan andere leidinggevende omdat je er zoveel voor jezelf uit kan halen. Je gaat bewuster naar jezelf en andere kijken en ook zeker luisteren. Het is een mooie verrijking binnen mijn werk als leidinggevende, en ook op persoonlijk vlak.

Amara Mui

Multi-passionate, LCC, Louisville Kentucky, DSV Solutions

“Anke laat je op een andere manier naar mensen kijken, dit doet ze vol passie.
Haar enthousiasme deelt ze dan ook graag met haar cursisten”.

Imke Beurskens

Ondernemer, SIA Hair design

Ik heb meer respect voor de ander en kan nu beter in kaart brengen wat de ander wel of niet nodig heeft. Dit gaf direct resultaat in mijn huidige baan. Ik gebruik de kennis dagelijks en profiteer er van.

Sjoerd Reijmer

Operations Manager Forwarding & Transport, Seacon Logistics

“Ik heb meer kennis gekregen over het brein, drijfveren en wat clusters van uiterlijke kenmerken over mensen vertellen. Dit heeft me inzicht gegeven in gedragsstijlen, maar ook heel zeker in mezelf. Ik beveel deze opleiding aan, omdat het bijdraagt aan je professionele én je persoonlijke ontwikkeling”.

Judith Hendricks

Groepsleerkracht , Kerobei

Als jij wilt leren zien en horen wat er niet woordelijk gezegd wordt, met als doel je gesprekspartner te begrijpen en helpen is de training Positief beïnvloeden als Face, Body & Mind (FBM) profiler een must. De aangeboden leerstof is interessant en wordt interactief aangeboden met aandacht voor elke cursist. Anke Lommen is een trainer met veel kennis en ervaring, die open communiceert en gebruikt maakt van beeldende voorbeelden op elk niveau. Niets is haar teveel en ze is altijd bereid van haar structuur af te wijken teneinde de cursist inzicht te verschaffen in zijn/haar situatie. Zij besteedt veel aandacht aan de syllabus die waardevol is als naslagwerk zowel tijdens als na de training.
Anke is bijzonder prettig in de omgang en weet snel een veilige omgeving te creëren.

Rachael Konings

Coördinator Bibliotheek Collectie en Informatie bij Centre Ceramique, Kumulus en Natuur Historisch Museum Maastricht

 

Als je behalve meer kennis op wil doen over gezicht en lichaamstaal en je het daarbij toe laat om ook jezelf te ontwikkelen, is dit een super leuke opleiding. Anke kan op een hele mooie manier je de stof eigen maken, toe laten passen in de praktijk en vooral jezelf er mee aan de slag laten gaan (met jezelf). Het heeft mij meer body gegeven. Was het eerst zelfvertrouwen door kennis, is het nu meer zelfvertrouwen met kennis! En als je wilt weten wat dat betekent...... dan moet je echt bij Anke zijn!

Julia Ewals

Ambulant begeleider, Stichting PSW

“Als Manager Recruitment ben ik altijd op zoek naar Out of The Box evolutie methods die helpen om kandidaten als ook collega’s nog beter te leren kennen en in te spelen op hun behoeftes. Met Anke heeft in dit geval Vanderlande een professionele dame met een no nonsense mentality aan haar verbonden. De complimenten uit mijn team waren overweldigend en de volgende training is geboekt. Een absolute aanrader als je verder wilt professionaliseren in candidate journeys met je team.”

Wendy Kroes

MBA BJ, Manager Recruitment a.i. bij Vanderlande

Kijk voor de laatste aanbevelingen op LinkedIn

Samengewerkt met:

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?