" Leef je leven met lef "

 – Anke Lommen-

 

 

Wil je iets aan jezelf, je werk of je leven verbeteren of veranderen?

 

 

Dan is coaching wellicht iets voor jou.

Coaching bij BLIK bestaat uit een kortdurend traject waarin je de kennis, skills en helderheid krijgt om verandering in je leven, je zelfbeeld of gedrag aan te brengen. Coaching is voor hen die begrijpen dat je ‘samen’ sneller gaat en dat je door in actie te komen verder komt dan uren piekeren, praten, nog een boek te lezen of training te volgen. Tijdens de coaching gaan we actief en praktisch aan de slag met het doel dat jij graag wilt behalen. 

Dit bieden wij aan:

 We coaching in het Nederlands en Engels

Life Coaching

Heb je het gevoel dat er meer is dan het leven wat je nu leidt? Dat lichter, positiever en met meer energie in het leven wilt staan? Dat je jezelf betekenisvol voelt en vanuit verbinding leeft? Dan is lifecoaching iets voor jou.

Met behulp van Life-coaching kunnen wij jou helpen meer voldoening, geluk, balans en positieve energie uit hun leven te halen. We helpen jou je doelen te bereiken, te groeien en obstakels te overwinnen door helderheid, richting en zelfvertrouwen te ontwikkelen.

Life-coaching helpt jou je eigen leven te ontwerpen, assertiever te zijn, meer in balans en om positieve veranderingen te realiseren. 

Loopbaan Coaching

Weet je niet wat je wilt op het gebied van werk, zit je op dit moment op de verkeerde plek of wil je onderzoeken hoe jij jezelf verder wilt ontwikkelen binnen je huidige organisatie? Dan is loopbaancoaching iets voor jou.

Loopbaancoaching helpt jou met het verkennen, ontwikkelen en optimaliseren van je loopbaan. Samen gaan we onderzoeken, wie je bent, wat je wilt, wat je obstakels zijn en hoe je kunt bereiken wat je wilt. Loopbaancoaching is ideaal als je niet weet wat je wilt, je werk je geen energie geeft of wanneer je jouw ambities waar wilt maken. Het biedt inzichten en ondersteuning om de juiste loopbaankeuzes te maken en succesvol te zijn in je carrière.

Leiderschaps Coaching

Wil je anderen leiden vanuit verbinding met impact en zelfvertrouwen? Dan is leiderschapscoaching iets voor jou.

Leiderschapscoaching ondersteund leiders en leidinggevenden in het ontwikkelen van hun leiderschapsvaardigheden en het omgaan met uitdagende vraagstukken rondom het gedrag van medewerkers. Het doel is van leiderschapscoaching is om hen te helpen effectiever te worden in het motiveren, inspireren en positief beïnvloeden van hun teams, terwijl ze ook leren omgaan met weerstand en conflicten op een constructieve manier. Leiderschapscoaching helpt leiders zichzelf beter te begrijpen, hun sterke punten te benutten en hun zwaktes aan te pakken, zodat ze een inspirerend en doeltreffend leiderschap kunnen tonen in hun organisaties.

Presentatie Coaching

Raak je de aandacht kwijt, verhoogd je hartslag naar standje 100 of wil je gewoon heel erg goed worden in presenteren? Dan is presentatiecoaching iets voor jou.

Presentatiecoaching helpt jouw spreekvaardigheid te verbeteren en zelfverzekerder over te komen, of je nu in een vergadering bent of voor een publiek staat. Anke, als spreker en expert in lichaamstaal, helpt je om zowel mondeling als non-verbaal beter te presteren. Ze zorgt ervoor dat jouw presentaties niet alleen boeiender zijn en het onbewuste van de ander aanspreken, maar ook dat je zelfvertrouwen en impact als spreker toenemen. Met presentatiecoaching ontdek je hoe je jouw boodschap op een overtuigende en boeiende manier kunt overbrengen, zonder saai te zijn of onzeker over te komen.

Hoe werken we?

Gratis strategie sessie

We plannen een GRATIS intake voor een strategie-sessie om te onderzoeken wat en hoe wij iets voor jou kunnen betekenen. Dit kan in het Nederlands of Engels

Doel stellen

Als je besluit met ons samen te werken vormen we een doel zodat we richting houden en ons traject meetbaar kunnen maken. 

Transformeren

We gaan aan de slag met werkvormen en opdrachten om jouw om je doel te behalen. 

Aandacht

Je krijgt handvaten om het vol te houden en wordt na drie maanden gebeld over hoe het gaat en wat je nog nodig hebt.

I met with Anke for a 1to1 coaching session. She gave me incredible tips and guidance on making shifts for me to have more authority in my business. I’ve applied she has taught me already and I’m already seeing the results. I’m eager to learn even more. She is a wealth of knowledge but also an amazing human being. I’m grateful our paths have crossed and to know that she will be near so I can continue to learn from one of the best.

Holly Hartman

CMO: Head of Marketing & Strategic Partnerships I Learning & Development I Speaker I Consultant I Best Selling Author

Coaching gedaan bij Anke. Het heeft me geholpen en veranderd. Nieuwe inzichten gegeven. Wat ben ik blij dat ik dit heb gedaan. Een aanrader voor iedereen die wat wil veranderen aan zichzelf.

Marieke Coopmans

Ik heb de loopbaancoaching bij Anke heel prettig en effectief ervaren. Ik verloor mijn baan en wist hierdoor even niet goed hoe ik verder wilde gaan in mijn professionele leven. In 6 sessie bij Anke zijn we samen op zoek gegaan naar waar ik mijn plezier uit haal. Nu ben ik met een duidelijk doel en volledige overtuiging opzoek naar een baan waar ik in mijn kracht kan staan. Ze heeft er voor gezorgd dat ik meer rust kreeg in de stress van het zoeken naar een baan en een duidelijk pad voor ogen heb. Ik kan dan ook iedereen die er zelf even niet meer uitkomt aanraden om eens met Anke te gaan praten.

Marsha Lamers

Client Manager , Exitable

Anke heeft mij geholpen door een bijzonder prettige sfeer te creëren, waarin je je thuis voelt, door de juiste vragen te stellen, goed te luisteren en vooral niet te oordelen, om vervolgens op een zeer professionele wijze feedback te geven. Op deze wijze kan ik goed gefundeerde besluiten nemen en patronen doorbreken

Barry Ketels

DGA, Market. Deurbeslag en glasbeslag.

Anke heeft ontzettend veel kennis, heeft een luisterend oor en weet jezelf op een goede manier aan het werk en denken te zetten. uiteindelijk doe je het allemaal zelf. Maar Anke geeft dat zetje wat je nodig hebt. Ze ziet je en helpt je.
Ik heb een persoonlijk coaching traject gevolgd en zakelijk een intervisie en beide waren heel waardevol!

Cilly Veraa

Office assistent bij maatwerk HRM BV maatwerk HRM

Anke is one of the most inspiring women I have had the pleasure of meeting. She knows her stuff, is great in front of a crowd, and empowers others to know their own confidence. A natural teacher who will have you walking away with some newly learned super powers… Beautiful soul both inside & out!

Amara Mui

Multi-passionate, LCC, Louisville Kentucky

Vragen? Mooi! Laat hier dan een bericht achter.

3 + 13 =

Neem contact op:

Anke Lommen – van Bergen

Oude Venloseweg 68
5941 HG Velden

06 183 570 28

Anke@blikopverbinding.nl

KvK: 69143501

BTW: NL001839596B57

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)