"Het grootste avontuur dat je kunt ondernemen, is de reis naar jezelf."

Oprah Winfrey –

 

 

Voor ondernemers met een holistisch randje die leiderschap willen nemen om zichzelf

 1. Je wilt keuzes maken die echt bij jou passen
 2. Je wilt vanuit en sterke persoonlijke basis ondernemen.
 3. Je wilt meer balans tussen werk en privé.
 4. Je wilt focus, grenzen kunnen stellen, maar ook verleggen zodat er groei en verandering kan ontstaan.
 5. Je wilt regie nemen, je leiderschap vergroten waarbij je beseft dat dit begint bij jezelf.

Wil je dit? Dan is Full Circle een programma voor jou.  

Wat is Full Circle Alignment?

Full Circle Alignment is een internationaal persoonlijk leiderschap-programma gebaseerd op een holistische denkwijze waarbij je niet alleen je denken, maar ook het voelen, je intuïtie en lichaam in één lijn brengt met wie jij vanuit jouw diepste kern bent. Binnen een dik half jaar ga je werken aan je balans, overtuigingen, keuzes, en zelfbeeld. Dat doen we op basis van de vijf elementen: Water, Hout, Vuur, Aarde en Metaal waarbij elk element representant staat voor thema’s in je leven en ook bedrijf. Hoe jij je voelt en welke keuzes jij maakt voor jezelf hebben altijd invloed op je onderneming. Het helpt je om te weten wie je bent, wat je wilt en geeft je de tools om bewuste keuzes te maken waardoor je daar komt, waar je vanuit je hart wilt zijn. Zakelijk en Privé want jij bent jij overal.

Het is bijzonder wat Full Circle Alignment met onze deelnemers doet, zo startte een deelnemer met gezonde maaltijden koken voor een andere deelnemer waarin ze nu over een grote keuken beschikt en voor honderden mensen kookt. Een andere deelnemer nam extra personeel in dienst nam om meer tijd te besteden met haar kleinkinderen. Diverse mensen gingen opnieuw de schoolbanken in om hun dromen na te jagen. Huwelijken vonden opnieuw liefde. Duizendpoten pakte hobby’s op en maakte van ontspanning een prioriteit en er ontstonden schrijvers. Zorgen over geld werd aan gegaan. En misschien nog wel de mooiste,  kinderen van deelnemers deelde hun trots met ouders dat ze meer uit hun leefde haalde wat hen ook inspireerde om dat zelf te doen. 

Hoe komt dat deze veranderingen ontstaan? Dit komt door een combinatie van ingrediënten.

 1. Ten eerste is deze training een verzameling van de meest impactvolle informatie waarbij transformaties ontstonden in de vele trainingen en coaching die wij gaven. Dit bieden we aan via blended learning wat wil zeggen dat je het theoretisch gedeelte vanuit huis doet en met praktische werkvormen de verdieping ingaat tijdens de bijeenkomsten
 2. Ten tweede richten wij ons op het totale mensbeeld en niet alleen op kennis en mindset, maar ook op het fysieke, emotionele en spirituele welzijn. 
 3. Ten derde geloven wij niet in individuele online trajecten zonder persoonlijk contact. Het is er een enorme meerwaarde om met gelijkgestemde elkaar persoonlijk te ontmoeten. We leren juist van elkaar, elkaars talenten, verhalen en ervaringen. Soms kan net die ene vraag, tip, glimlach of bevestigend knikje genoeg zijn om in je eigen licht te stappen. Op deze manier help je niet alleen jezelf, maar ook de anderen in de groep.

De combinatie van deze drie ingrediënten maakt de magie van Full Circle Alignement.

Wat ga je doen?

In Full Circle Alignement ga je jezelf beter leren kennen en ontdekken wat je mentaal, emotioneel en spiritueel in je privé en zakelijk leven echt belangrijk vindt. Je maakt je eigen mission-statement met wat jou missie hier op aarde is. Met de informatie uit de lessen en jouw missie-statement creëer je jouw eigen routeplanner die je waar en wanneer, zelfs bij spanning, richting geeft. Pas richting einde van de training formuleer je een doel in wat je graag wilt veranderen of toevoegen aan je leven. Je start met een kleine stap en samen als groep helpen we elkaar om in de flow te blijven. Een van de dingen die we zien met andere groepen is dat zij samen masterminds organiseren met behulp van intervisie. Intervisie is een werkvorm waarbij gelijkgestemden elkaar helpen oplossingen te vinden voor de uitdagingen of problemen die in de weg kunnen staan om jouw mooiste leven te leiden.  Niet vreemd, want na het volgen van deze training spreken ze niet alleen dezelfde taal, maar is er op een dieptere laag verbinding gemaakt, zelfs met mensen die je normaal niet op zou zoeken. 

Wat is persoonlijk leiderschap?

Persoonlijk leiderschap is het vermogen om de regie te nemen over je eigen leven, gedachten, emoties en gedrag. Dat doen we op basis van de vijf elementen; Water, Hout, Vuur, Aarde en metaal. We werken hierbij ook met gedragswetenschappen, veranderpsychologie, energie-werk, meditatie en neuro-communictie.

In Full Circle Alignement leer je hoe je het gevoel dat er meer is in het leven omzet in een missie, doelen en plannen. Dat klinkt misschien saai, maar dat is het zeker niet want je gaat de diepte in met de meest belangrijke persoon in je leven; ‘jezelf’. 

 

Doelgroep:

 • Ondernemers die van zichzelf een prioriteit willen maken.
 • Ondernemers die de beste versie van zichzelf willen zijn zodat ze meer impact kunnen maken.
 • Ondernemers die keuzes willen maken en knoppen willen doorhakken met oog voor meer balans tussen werk en privé.
 • Ondernemers die willen leven in plaats van geleefd worden.

Opbrengst:

Voldoening, betekenis, energie & geluk.

Full Circle en de impact dat dit heeft op je leven is moeilijk in woorden uit te drukken. Het is een gevoel waarbij je jezelf achteraf afvraagt, ‘waarom heb ik dit in hemelsnaam niet eerder gedaan!’ Full Circle daagt je uit om over je leven en hoe je het inricht na te denken waardoor je onherroepelijk dingen anders gaat doen. Je staat stil bij jezelf, wie je bent, wat je wilt en hoe je dit wilt gaan bereiken.

Je leert jezelf meer waarderen en meer voldoening uit je leven en werk halen

Het resultaat hiervan is:

  • Je weet wat jouw missie is
  • Je haalt meer voldoening, positieve energie en betekenis uit jezelf en je leven.
  • Je weet beter wat je wilt
  • Je wordt weerbaarder en kunt beter met tegenslagen en stress omgaan.
  • Je weet hoe je prioriteiten kunt stellen
  • Je weet hoe jij jouw authentiek leven wilt leiden
  • Je kunt op een diepere laag verbinding maken jezelf
  • Jij kiest jouw eigen koers, ook als anderen dat lastig vinden
  • Je weet hoe je voor verandering kunt zorgen
  • Je kunt beter grenzen stellen
  • En niet onbelangrijk, je leven en werk komen veel meer in balans

Referenties:

“Full Circle” bestaat uit verschillende bijeenkomsten met telkens een totaal ander (boeiend) thema en soms zelfs gastspreker. Het heeft mij in elk geval opgeleverd dat ik meer inzicht heb gekregen in de verbinding met mijzelf en met anderen, op welke levensgebieden er voor mij nog veel te winnen is, hoe ik meer ruimte kan creëren voor ontspanning én hoe doe ik dat dan -ontspannen-, hoe ga ik zinvoller met mijn tijd om én hoe pak ik dat aan. En tot slot wat wil ik met mijn leven, wat is mijn missie en hoe ga ik ervoor zorgen dat ik hier daadwerkelijk in slaag. Wil je ook graag ontdekken (en worden) wie je ten diepste bent, dan kan ik je ‘Full Circle’ van harte aanbevelen.

Yvonne van Niekerken

Ondernemer, Wascervice totaal

Anke heeft met haar hele ziel en zaligheid een cursus ontwikkeld ‘Dicht bij t vuur’ , alias dichtbij je zelf (wat inmiddels een nieuwe naam heeft; Full Circle). Een 10tal cursusavonden met een breed scala aan informatie om eens dicht bij je zelf te kijken waar je staat, waar je heen wilt en als kernpunt Vuur. Waar gaat je vuurtje harder van branden en wat is hier voor nodig.
Anke is een wandelende inspiratie bron, en zorgt op deze avonden voor veel informatie, gastsprekers die toegevoegde waarde hebben in de brede zin van t woord, ze heeft de tools iemand te kunnen lezen als een open boek, en je houdt dr niet voor de gek! Ze prikt op de juiste plekken en zorgt voor een lach en een traan, en vooral dat na dit hele traject je wel een duidelijker doel hebt en een hoop kennis over jezelf rijker en een hoop tools waar je mee aan de slag kunt.
We hadden een prachtig bij elkaar geraapt team, waar we samen dit vuur avontuur mee hebben gedaan, met als begeleider Anke. Ik had me geen betere kunnen wensen!! T is een topper!
Janneke Gooren

Ondernemer, Janneke Design bloemsierkunst

Programma:

Deze opleiding wordt gegeven door middel van blended learning. Dat houdt in dat je thuis via ons leerplatform video’s en opdrachten krijgt als voorbereiding op de lesmomenten. 

Voorbereiding

Je krijgt twee weken voordat we starten een inlogcode voor onze online leeromgeving. Hier vind je inspiratie, kennis en informatie die je voorbereiden op de fysieke lessen. 

w

Bijeenkomsten

Er zijn 12 bijeenkomsten van  2,5 uur en een halve dag retreat 4 uur.

De topics zijn:

1. Kennismaking & ontdekken welk element je het meest en minst leeft.

 Water-element (Flow)

2. Jouw drijfveren en wanneer je in flow bent, zakelijk & privé.

3. Hoe jij jezelf ziet en hoe anderen jou zien.

Hout-element (Growth)

4. Waar je in wilt groeien en hoe je dit manifesteert. 

5. Hoe je grenzen stelt en ze durft te verleggen.

Vuur-element (Passion)

6. Jouw energie-gevers en energie-nemers per levensgebied.

7. Jouw communicatie en hoe je daarin meer leiding neemt.

Aarde-element (Connection and Nurtering)

8. Jouw zelfvertrouwen, zelfliefde en jouw relaties.

9. Voor jezelf zorgen en ontspanning.

Metaal-element (Truth and Focus)

10. Spiritualiteit, intuïtie en compassie.

11. Hoe je focus legt en actief dingen gaat veranderen.

Alle elementen.

12. Halve dag retreat: Terugblikken, vieren, verbinden, samen eten vooruitblikken en volhouden.

Aanvullend informatie

 • Omdat Full Circle een internationale training zullen in de toekomst trainingen ook in het engels worden gegeven. 
 • Fysieke trainingen worden gegeven in Velden. Je kunt hier gratis parkeren.
 • Op het einde van deze training heb je jouw authentieke mission statement geschreven, heb je een routeplanner met guidelines die jou helpen meer balans, geluk en plezier uit het leven te halen. Je hebt een duidelijk doel waarmee je verandering in je leven of bedrijf wilt aanbrengen.
 • Het Full Circle programma wordt ook fysiek in Louisville aangeboden door co-creator Carry Meurer

De beste investering ben jezelf

Tijd:

Voorbereidingstijd is gemiddeld 2 uur per les. 

Reflecteren is gemiddeld 30 min per les.

Les 1 t/m 11  is van 18.45 – 21.15

Les 12 is van 15.00 tot 19.30

 

Investering:

142.50,- p.p. per maand (totaal 7 maanden) of betaal in een keer 995,- p.p. excl. BTW 

Incl. online leerplatform, versnaperingen, maaltijd tijdens de laatste bijeenkomst en een Full Circle Alignment logboek. 

 

 

Meld je nu aan

Voor dat jij jezelf aanmeld zouden we graag met je in gespek willen zodat we de groepen zo zorgvuldig mogelijk samen kunnen stellen. Stuur ons een bericht dan maken we snel een afspraak. 

Chat openen
1
Tijd voor een persoonlijke berichtje?
Scan de code
Hallo! Wat fijn dat je hier bent? Kan ik je ergens mee van dienst zijn?