Ik ben alvast spullen op mijn kantoor gaan inpakken. Het is ergens ook heerlijk om weer eens door je spullen te struinen. Zo vond ik een bedankt kaartje van een oud cursist met lieve woorden en complimenten (Ik Mebendazol slikken, bleken het veren te zijn). Ik vond ook de punaises die al een tijd zoek waren en een boek dat ik ooit kocht om te lezen (nooit gedaan natuurlijk).

Het fijne van opruimen is dat het ruimte in je hoofd geeft, maar er is nog iets wat geestverruimender is…… DRANK! Met een rij aan feestjes wordt mijn mental breakdown vervangen door een Metal drunktown (oké, oké, oké ik overdrijf weer een beetje).

De afgelopen dagen lijken we van het ene naar het andere feestje te hobbelen met speciaal biertjes en wijn met als hoogtepunt een ouderwets gezellig feest van drie vrienden van René.

Insight info: De vriendengroep van René noemde ik vroeger “de Boyband van Velden”. Niet omdat ze talentvol konden zingen of ritme hadden, maar omdat ze allemaal knappe, vlotte koppies hadden. Inmiddels zijn de pispotkapsels en oorbellen verdwenen, maar deze “boys will be boys” zijn zelfs naar 30 jaar nog steeds vrienden. Hopelijk stappen ze in de voetstappen van Golden Earring, die zijn al meer dan 60 jaar bij elkaar.

Vorige week was onze oudste dochter jarig. Leuk, maar wat ga je in hemelsnaam geven als je verwacht bijna niets mee te nemen? We hebben haar uiteindelijk een instax camera gegeven (leuk om je vriendinnen erop te zetten). Ze heeft ook wat basis make-up en sieraden gekregen en om het af te toppen koos ze vorige week ook nog voor een nieuw kapsel.

Inside info: Ik weet niet hoe het bij andere gezinnen is, maar ik vind die puberleeftijd echt gaaf. Het eigen woorden, de wereld anders gaan zien, jezelf meer gaan profileren. Janna zie ik met de dag veranderen in een jongvolwassenen.

Eerlijk is eerlijk, onze dochters zijn enorm goed gelukt! Vanmorgen kwam ze de woonkamer in; mascara, lipgloss, haar los en een grote glimlach (haar beugel is er sinds kort ook uit) en dan kan ik alleen maar denken; Boyband of niet, deze polonaise gaat eerder lopen dan dat wij het woord confetti kunnen spellen. Help!

Ik denk er maar niet te veel over na, anders heb ik weer iets “geestverruimends” nodig. Gelukkig word ik morgen 44, hebben we reden tot een feestje.

— Wordt vervolgd–

Chat openen
1
Wil je contact?
Scan de code
Hallo! Zeg het maar :)